Fotók, videók cégedről a célközönségednek

Az első és legfontosabb, akár fotózáson, akár videózáson gondolkozol, hogy megtaláld a megfelelő üzenetet, és célcsoportot, akinek megmutatnád szolgáltatásod, terméked, kollégáid. Segítek a tervezés fázisától a megvalósításig és még utána is, hogy az elkészült képeket, videókat valóban hosszútávon hatékonyan használhasd!

Céges fotózások és videózások alkalmával lehetőséged nyílik egy házi kép és videóadatbázis létrehozására, így az internetről letöltött képek helyett saját dolgozóid és irodád, terméked szerepelhet a reklámfotókon, amikkel a közösségi média csatornád is elláthatod egy jó időre kép és videóanyaggal, hogy az a leginkább támogassa üzleti céljaid.

Az alábbiakban olvashatsz néhány esetet, ami megvilágítja a céges fotózások és videózások előnyeit, méreteit; a mobil stúdióval történő portréfotózástól egészen a féléves közösségi média fotózásig vagy a nagy cégbemutató videók forgatásáig.

céges videók készítése

Egy nap forgatás, hosszútávú lehetőségek

A céges marketing videók forgatásánál elsődleges szempont a hatékonyság mind időben, mind az elkészült videók értelmében. A Vincotech Magyarországnál egy egész napnyi forgatás és vágóképezés után nagyon sokfajta videóhoz, kampányhoz fel tudtuk használni a felvételeket. Sőt, kiegészítve interjúkkal, egészen más más célú és hangulatú videókat készíthetünk a cég üzleti érdekeinek megfelelően. Lehetőség, rugalmasság, és hatékonyság jellemzi ezeket a projektjeinket a HR videóktól az új termékek bemutatásáig és promótálásáig.

Short headline

Short headline

Akik már megbíztak bennem

Mutasd meg magad és növeld vállalkozásod hitelét!
Ajánlatkérés

Reklámfotózás, céges fotózás

Hiteles megjelenés a weben

Akár a közösségi média felületeken, akár marketinganyagokon, fontos a hiteles megjelenés, ahol bemutathatod céged, azok értékeit, folyamatait, termékeid, és hozzájárulnak ahhoz, hogy vevőid megismerjenek és elkötelezeddjenek céged iránt. A fotózás alkalmával készültek képek és videók egy tervezést követően széleskörűen felhasználhatóak, és segítik növelni vállalkozásod hitelét. Ezek a fotózások gyakran tartalmaznak portrét, akciófelvételeket, drónfelvételeket.

Kapcsolat

Valósítsuk meg a projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Kérj ajánlatot céged és kollégáid fotózására, vagy terméked, szolgáltatásod videózására, és alakítsd hatékonyabban marketing folyamataidat!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com