Indiai női kamionsofőrök portfólió fotózása

A BATON Transport dán logisztikai cég Indiából toboroz és képez ki női kamionsofőröket, amivel nemcsak megkülönbözteti magát a többi szállítmányozási és logisztikai vállalat között, de szélesíti a logisztikai vállalatokról és kamionsofőrökről kialakult látásmódot, és a vállalati felelősségvállalás terén is jeleskedik. A projekthez szükséges sajtófotók és a weboldalukhoz szükséges illusztrációs fotók elkészítésére kértek fel.

A tervezés során a cég kommunikációs stílusát és céljait megismerve közösen alakítottuk ki a képek hangulatát moddboard és a cég vizuális segédletei alapján. A fotózás egy egész napot vett igénybe, ahol a beállított képeken túl különböző élethelyzetekben is fotóztuk az alanyokat, valamint a megújuló weboldalhoz egy rövid B-roll anyagot is készítettünk, amit további kommunikációs anyagokhoz használhatnak fel.

Egy hosszú és hatékony nap a márkádért

Átfogó tervezés után egy egész napos fotózás és videózás keretében elláthatod márkád fotókkal, videókkal, amiket utána hetekig, akár hónapokig használhatsz kommunikációdban és kampányaidban!

Nézz be a kulisszák mögé!

Nézd meg, hogyan zajlik egy ilyen fotózás, és ha szeretnél Te is cégednek saját fotós és videós anyagokat közösségi média kommunikációt felturbózásához, keress bizalommal!

Click the button

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Vállalati portré és portfóliófotózásért keress bizalommal, és alakítsuk ki együtt céged vizuális megjelenését! 

+36 30 774 2876kristofkalmanphoto@gmail.com