Kálmán Kristóf

Közel 10 éve foglalkozom vizuális kommunikációval. A pszichológia elvégzése után tanulmányaimat Dániában marketinggel folytattam, majd itthon végig multinacionális környezetben a világ több pontján volt lehetőségem megismerni a marketing és kommunikáció különböző területeit az Egyesült Államoktól Indiáig. Így kerültem közelebb a videózás és fotózás világához is. Amikor 2019-ben eljöttem az NNG-től, csatlakoztam volt kollégámhoz Putz Patrikhoz, akivel most is a Conceptz ügynökségen belül dolgozunk marketing koncepciókon és márkaépítési projekteken. A fotózás és videózás egyre fontosabb részét képezte szabadidőmnek és munkámnak is, ezért időközben elvégeztem a fotográfus képzést is, hogy hivatalosan is a szenvedélyemmel foglalkozhassak.

Kedvenc témáim az ipari és céges környezetek, ahol mindig új technológiákat ismerhetek meg, illetve embereket, akik új szempontokkal és történetekkel gazdagítanak. A legjobban azt élvezem, amikor sikerül egy témát történetté formálni és úgy átadni, hogy az hatékonyan szolgálja egy cég vagy család mindennapjait.  Legyen az egy családi fotózás, vagy egy óriási beruházás ahol dolgozom, igyekszem mindig a legjobbat nyújtani, ami nemcsak a képek és videók minőségét jelenti, hanem gondolva azok felhasználhatóságára is, hogy a cégeket hatékonyabbá tegyem.

További információért, marketing szolgáltatásokért és videós referenciákért látogass el az alábbi oldalra: https://conceptz.hu/

Érdekességek rólam (linkek):

 

LinkedIn  Instagram  Facebook

Mások mondták

HIRVI TRANSPORT Kft
HIRVI TRANSPORT Kft
2023-07-25
Internetes keresés alapján találtuk meg Kristófot, majd két személyes találkozó keretében átbeszéltük mit szeretnénk, kitűztünk egy időpontot a fotózásos videózós napra. Nagyon jó hangtulatban telt az egész napos fotózás és filmezés, Kristóf nagyon kreatív és rugalmas volt a fotózáskor is és az utána történő feldolgozás során is, kitartóan és türelmesen teljesítette kéréseinket. Kristóf profi szakember, az eredmény tökéletes lett. Aki magas és precíz művészi színvonalat szeretne kapni, annak nyugodt szívvel ajánljuk Kristófot. :-)
Barna Kósa
Barna Kósa
2023-03-16
Kristófot az interneten találtam. Már a honlapja megtekintésekor láttam , hogy egy , a munkájára nagyon igényes profival van dolgom. Cégem image videó készítésére és fotózásra kértem fel. Az egész napos forgatás nagyon jó hangulatban telt, és az utómunkálatok során is nagyon rugalmasnak bizonyult . Minden egyedi kérésemet maximális türelemmel és profizmussal kezelte. Saját ötletei pedig csak megkönnyítették a döntéseimet. A végeredmény pedig tökéletes lett. Mindenkinek ajánlom őt , aki egy profi szakemberre szeretné bízni magát
EDUTAX Kft.
EDUTAX Kft.
2022-11-11
Kristóf üzleti fotózást bonyolított cégünknél, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel! A fotós rugalmas, professzionális hozzáállásának köszönhetően minden gördülékenyen ment, a fotózás abszolút kellemes hangulatban telt. A képek kidolgozása rendkívül gyorsan megtörtént, emellett az ár is teljesen korrekt volt. Teljes mértékben ajánljuk!
Viktória Farkas
Viktória Farkas
2022-10-25
Remek hangulatú céges fotózási napot tartott nálunk Kristóf! A kész képek önmagukért beszélnek, profi minőség. Kristóf lelkiismeretes, kedves, segítőkész fotós. Ha egy kollégának valamilyen okból nem tetszett az elkészült kép, türelemmel fordult felé, javaslatot tett a frizura kis igazítására, sál levételére stb. Az utómunkát Kristóf prezícen végzi. A kész képeket rövid időn belül megkaptuk, minden kolléga külön mappában, így mindannyian könnyedén hozzáférhettek. Köszönjük az élményt!
Lejla Lőrinc
Lejla Lőrinc
2022-10-23
Nagyon profi felkészült szakember kezébe keültem. A képek a legszuperebbek lettek, pont olyanok amilyet elképzeltem és szerettem volna. A fotózás közben könnyen ellazultam, nagyon jól éreztem magam. Szívből ajánlom mindenkinek aki profi fotókat szeretne!
Nikolett Gerevich
Nikolett Gerevich
2022-08-16
Kristóf pozitív, proaktív és kreatív hozzáállása végigkísérte a közös munkánkat. Építően és nagyon rugalmasan kezelte a kéréseinket és kérdéseinket. Profi portréképek és céges életképek készültek! A legjobb döntés volt őt választani és bátran merem ajánlani a vele való együttműködést!
Réka Mohácsi
Réka Mohácsi
2022-07-23
A legjobb döntés, amit hozhattunk, hogy Kristófot választottuk az esküvői videósunknak! Rugalmas volt minden téren, ötletes és precíz, ami a végeredményen is tükröződött! Szerintem fontos tényező volt, hogy jól éreztük magunkat Vele és így egy pillanatig sem feszültünk a kamera előtt!:) Bárkinek, bármilyen eseményre teljes szívvel ajánljuk, hogyha profit keres!:) Nem mellesleg, akinek kétségei lennének ezzel kapcsolatban, ígérem a végeredmény felülírja azt és az egyik legjobb döntésének fogja tekinteni utána!
Tímea Papp
Tímea Papp
2022-07-06
Céges Portréfotózáson vettem részt Kálmán Kristófnál. Nagyon profi volt a fotózás alatt, ötletes, és kreatív volt, abban milyen szögből fotózzunk, milyen legyen a testtartás. Illetve a fotózás előtt, az információkat megküldte, például: milyen öltözet szükséges, mi lenne túlzás az üzleti fotókon. Sok támpontot kaptam előre, hogy a fotózás már sikeres legyen. Sok fotó készült, abból tudtam választani. Számlázás is gördülékenyen ment. A fotókkal elégedett vagyok! Jól sikerült a munkája!
József Vass
József Vass
2022-05-26
Kristóf igazi vérbeli profi, csak ajánlani tudom mindenkinek! Portréfotózáson jártam nála, és a teljes szolgáltatással nagyon elégedett voltam. Gyorsan, gördülékenyen ment az egyeztetés, ellátott minden szükséges és praktikus információval a felkészülést és a helyszínt illetően. A fotózás során rutinosan bánt a technikával és a beállításokkal, ügyesen instruált, így nagyon sok jó kép született. Az már csak hab volt a tortán, hogy a kiválasztott, igényesen retusált képek elvárásaim feletti rekord gyorsasággal landoltak a postaládámban.
Tünde Orosz
Tünde Orosz
2022-05-25
Kristófot kerestem meg, hogy a Vénusz táncát tartott csoportomat, jobban megismerjék az emberek. Képeket, videókat, és interjút készítettünk. Sosem gondoltam volna, hogy miket ki lehet belőlem hozni, pl: hogy egy szabad táncot, hogyan tudunk beállított, vagy éppen megtervezett mozdulattal rögzíteni. Nem vagyok a szavak embere, de ő kihozta belőlem, hogy összeszedetten, folyamatosan beszéljek a táncról. Az empatikus, beleérző, és magas szakmai ismerete miatt, ezek könnyed, rugalmas, békés légkört biztosítottak számomra, hogy át tudjam adni azt amiért találkoztunk. Nem csak szakmailag profi emberrel találkoztam, de úgy érzem vissza adta az emberekbe való bizalmamat is. És, hogy megtudtuk valósítani együtt a tánc promócióját, azt hogy vissza köszön a képeken, és a videókban, az amit én szerettem volna átadni, hogy többen megismerjék ezt a lehetőséget önmagunk megismeréséhez. Óriási élmény volt! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni! Köszönet, és hála érte! Üdvözlettel: Orosz Tünde

Akik már megbíztak bennem

Kapcsolat

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Árajánlatért keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com