Kálmán Kristóf

Közel 10 éve foglalkozom vizuális kommunikációval. A pszichológia elvégzése után tanulmányaimat Dániában marketinggel folytattam, majd itthon végig multinacionális környezetben a világ több pontján volt lehetőségem megismerni a marketing és kommunikáció különböző területeit az Egyesült Államoktól Indiáig. Így kerültem közelebb a videózás és fotózás világához is. Amikor 2019-ben eljöttem az NNG-től, csatlakoztam volt kollégámhoz Putz Patrikhoz, akivel most is a Conceptz ügynökségen belül dolgozunk marketing koncepciókon és márkaépítési projekteken. A fotózás és videózás egyre fontosabb részét képezte szabadidőmnek és munkámnak is, ezért időközben elvégeztem a fotográfus képzést is, hogy hivatalosan is a szenvedélyemmel foglalkozhassak.

Kedvenc témáim az ipari és céges környezetek, ahol mindig új technológiákat ismerhetek meg, illetve embereket, akik új szempontokkal és történetekkel gazdagítanak. A legjobban azt élvezem, amikor sikerül egy témát történetté formálni és úgy átadni, hogy az hatékonyan szolgálja egy cég vagy család mindennapjait.  Legyen az egy családi fotózás, vagy egy óriási beruházás ahol dolgozom, igyekszem mindig a legjobbat nyújtani, ami nemcsak a képek és videók minőségét jelenti, hanem gondolva azok felhasználhatóságára is, hogy a cégeket hatékonyabbá tegyem.

További információért, marketing szolgáltatásokért és videós referenciákért látogass el az alábbi oldalra: https://conceptz.hu/

Érdekességek rólam (linkek):

 

LinkedIn  Instagram  Facebook

Mások mondták

Henrietta Pecze
Henrietta Pecze
2022-05-05
Hitelesített
Fontos a technika, az eszköz, a fények a szögek és a tapasztalat a fotós részéről. De mindez mit sem ér, hogy ha az alany zavarban van, nem érzi magát komfortosan, nem tud ellazulni mivel akkor nem képes ragyogni, a szeme csillogni és ez mind átjön a képről. Márpedig aki elmegy egy fotózásra, az azt szeretné, ha a fotókon tündökölne, sugározna és ezáltal a legjobb formáját láthatná vissza a jövőben. Nos, mi mindezt megkaptuk Kristóftól, hiszen a személyiségével olyan légkört teremtet, hogy nemcsak hogy feszengés nem volt részünkről, de végig nevettünk és önmagunkat adhattuk. Köszönjük az élményt.
Kelenföld OC
Kelenföld OC
2022-05-04
Hitelesített
Kristóf professzionális, kedves, figyel a részletekre. Csak ajánlani tudom!
Balázs Lénárt
Balázs Lénárt
2022-02-28
Hitelesített
Üzleti portréfotózásra hívtuk Kristófot, hogy weboldalunkra készítsen fotókat. A fotózás előtt megtekintette és felmérte a terepet, hogy később gördülékenyebben menjen a folyamat. Ez így is lett, felállította a saját irodánkban a stúdiót. Kristóf hozzáállása professzionális volt, instrukciókat adott a ruhaviselettel és pózolással kapcsolatosan, jó légkört teremtett, mindenki feloldódott. Nagyon jó nyers fotókat készített, de a kidolgozott fotók lenyűgözőek voltak. Köszönjük szépen.
Péter Hegedűs
Péter Hegedűs
2022-01-24
Hitelesített
Profin előkészített és lebonyolított fotózásunk volt. Rendkívül jó és kreatív ötletei vannak Kristófnak, a stúdió foglalásban is segítőkész volt. Rendkívül jól instruálja a modelleket is. Üzleti, termék és portfólió fotózásra nagyon ajánlom!
Bence Janka
Bence Janka
2021-11-13
Hitelesített
Esküvői videónkat hihetetlen műgonddal, profi módon készitette el. Az első pillanattól, már a készülődést megelőzően jelen volt és egész este filmezett, minden pillanatot elkapott. Az elkészült anyag nem csak a felhasznált technika miatt lett jó, (a drónfelvételekért külön köszönet) hanem hogy Kristóf nagyon jól látta, mit, milyen szögből, hol érdemes felvenni, majd a nyersanyagból nagyon jól összevágva, tökéletes zenei aláfestéssel késziti el a végső változatot. A svenkelés, hogy hol statikus, hol lassú, vagy hol, a gyors mozgásokat követő a felvétel és ezek kombinálása tökéletesen visszaadta a pillanatokat és azok hangulatát. Az elhangzó zenék beillesztése szintén telitalálat, nemcsak hangulatukban, hanem tartalmukat, tempójukat tekintve is tökéletesen illeszkednek az éppen látható képekhez. Elképesztő munka van mögötte. Film minőségben örökitette meg az esküvőnket. Köszönjük!
Petra Orbán
Petra Orbán
2021-11-09
Hitelesített
Nagyon élveztük a közös munkát Kristóffal, gördülékenyen, jó hangulatban telt a fotózás. Csodálatos képek készültek.
Ötödik Évszak Kft.
Ötödik Évszak Kft.
2021-11-02
Hitelesített
Télikertjeink, teraszbeépítési megoldásaink fotózásával bíztuk meg Kristófot. A végeredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk, hiszen nemcsak a szerkezetek fotózására fordított minden apró részletre kiterjedő figyelmet, de hangulatképei segítségével kitűnően megragadta azokra a kérdésekre adandó választ is, hogy mik az előnyei egy-egy télikertnek és mi mindenre lehet azokat használni. Az egyeztetés is gördülékenyen, gyorsan zajlott, igényeinket maximálisan megismerte és azok szellemében járt el. Legközelebb is örömmel fogjuk Őt választani.
Annegret Munitzk
Annegret Munitzk
2021-09-02
Hitelesített
We appreciated the professional preparation and execution of the photo sessions. Kristóf was very flexible in accommodating our requests and ideas. We liked his direct and personal way of working with all our colleagues during the group and profile photo sessions. Last but not least, we received a great selection of photos to choose from.
Reni Mészáros
Reni Mészáros
2021-08-20
Hitelesített
Csodás esküvői videót kaptunk, felülmúlta az elképzelésünket! Csak ajánlani tudjuk Kristófot, szívvel-lélekkel és maximális profizmussal volt jelen életünk legszebb napján! :) A kisfilmünk nagyon meghatóra és egyben viccesre sikerült, tökéletesen passzoló zenékkel, abszolút visszaadta az esküvő hangulatát. Köszönünk mindent, és örülünk, hogy Téged választottunk! :) R&B

Akik már megbíztak bennem

Kapcsolat

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Árajánlatért keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com