Fotózás, videók készítése hatékonyan

Fontosnak tartom a folyamatos együttműködést a partnereimmel a tökéletes eredményért, ami olyan videó és fotótartalmakat jelent, amik valóban értéket tudnak teremteni. Marketing tapasztalatomnak köszönhetően segíteni tudok kampányok tervezésében,  és olyan tartalmakat készíteni, amik az üzleti célokat támogatják.

Ismerd meg szolgáltatásaim és valósítsuk meg a következő izgalmas projekted!

Ipari és céges fotózás, videózás

Megörökítem az alkotás folyamatát, akár a gyártósor, robotok mellett, laboratóriumban, vagy egy építkezésen! Ezen kívül céges portréfotózásban, riportokban, esettanulmány videókban, sajtóanyagok elkészítésében számíthatsz rám.

Tovább

Üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás

Céges portré készítése, üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás stúdióban, vagy külső helyszínen a cégednél, vagy akár az otthonodban. Segítek, hogy elnyerd megrendelőid bizalmát, egy új állást találj, vagy növeld értékesítő csapatod hatékonyságát. Mert egy üzleti portré kép ezekhez segíthet hozzá.

Tovább

Céges reklámfotózás, imázsfotózás

Céges életképek, szituációk, termékek és szolgáltatások fotózása többféle kommunikációs célra, vagy saját képadatbázis kiépítésére.

Tovább

Rendezvényfotózás

Vállalati rendezvényfotózás, céges évzáró és évnyitó események, családi napok, jótékonysági napok, sajtótájékoztatók, PR események fotózása

Tovább

Marketing mentorálás fotósoknak

Fotósként elakadásod van a marketing területén és tovább építenéd vállalkozásod? Nézd meg hogyan tudom támogatni fejlődésed!

Tovább
Kapcsolat - Ajánlatkérés

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com