Fotózás, videók készítése hatékonyan

Fontosnak tartom a folyamatos együttműködést a partnereimmel a tökéletes eredményért, ami olyan videó és fotótartalmakat jelent, amik valóban értéket tudnak teremteni. Marketing tapasztalatomnak köszönhetően segíteni tudok kampányok tervezésében,  és olyan tartalmakat készíteni, amik az üzleti célokat támogatják.

Ismerd meg szolgáltatásaim és valósítsuk meg a következő izgalmas projekted!

Ipari és céges fotózás, videózás

Megörökítem az alkotás folyamatát, akár a gyártósor, robotok mellett, laboratóriumban, vagy egy építkezésen! Ezen kívül céges portréfotózásban, riportokban, esettanulmány videókban, sajtóanyagok elkészítésében számíthatsz rám.

Tovább

Üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás

Céges portré készítése, üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás stúdióban, vagy külső helyszínen a cégednél, vagy akár az otthonodban. Segítek, hogy elnyerd megrendelőid bizalmát, egy új állást találj, vagy növeld értékesítő csapatod hatékonyságát. Mert egy üzleti portré kép ezekhez segíthet hozzá.

Tovább

Épületek és belső terek fotózása, videózása

Épületek, belső terek bemutatásánál egy jó kép, vagy videó sokat segíthet azok eladásában, bérbe adásában. Akár magán célú ingatlan eladása vagy kiadása a cél, akár egy új építészeti munka bemutatása, képeimmel, videóimmal segítek a legjobb eredmény elérésében.

Tovább

Esküvői videó készítése, esküvő fotózás

Végigkísérem a Nagy Napotokat a készülődéstől a buli legjaváig, és megörökítem a legemlékezetesebb pillanatokat, hogy a nap örök élmény maradjon!

Tovább

Drónfotózás, drónvideózás

Referenciafotózások, építkezés fotózás, ingatlan, telephely-és cégbemutató videók, esküvők, rendezvények; a gyönyörű légifelvételek egyikből sem hiányozhatnak. Mutasd meg amire leginkább büszke vagy egy különleges perspektívából, és kápráztasd el vevőid!

Tovább
Kapcsolat - Ajánlatkérés

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com