Portréfotózás, imázsfotózás a Smile Drive Autósiskolával

A budapesti Mosolyzóna autósiskola győri oktatói Klau és Iván szerették volna felfrissíteni céges képeiket, amiket a weboldalukon, hirdetésekben és közösségi média felületükön megoszthatnak, és megmutatja azt a jó hangulatot, amiben tanulóikat segítik jogosítványhoz, vagy éppen felfrissíteni vezetés tudásukat. 

A Smile Drive Autósiskola fotózását többször el kellett halasztanunk a szeszélyes időjárás miatt, és végül egy nagyon szeles időt sikerült kifogni, azonban kedvünket nem szegte, és néhol még jót is tett a hajjal. A fotózás kb. 3 órát vett igénybe, és végeredményben 30 kidolgozott képet adtam át a Smile Drive csapatának.

További céges fotózásokról itt vagy a lenti gombra kattintva tudhattok többet, míg ha jogosítványt szereznétek, vagy újra gyakorolnátok a vezetést, ide kattintva foglalhattok időpontot Klauhoz és Ivánhoz.

Többet a céges fotózásokról

Valósítsuk meg a projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Ha szeretnéd bemutatni céged, kollégáid, fényképeket és videókat hirdetéseidhez, közösségi média megjelenéseidhez, keress bátran, és mutassuk be együtt vállalkozásod a leghitelesebben!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com