Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás Győr, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás

Céges portré készítése, üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás stúdióban, külső helyszínen a cégednél, vagy akár az otthonodban

Segítek, hogy elnyerd megrendelőid bizalmát, egy új állást találj, vagy növeld értékesítő csapatod hatékonyságát. Mert egy üzleti portré kép ezekben támogathat.

Teljes kivonulással a portréfotózás minimálisan akadályozza kollégáid a napi munkavégzésben, és a tapasztalatok alapján egy csapatépítő eseménynek is megfelel. Ismerd meg, hogyan dolgozom, és mit nyerhetsz egy céges portréfotózással.

Személyes márkaépítés, egységes megjelenés

Meglátásom és tapasztalatom szerint fontos, hogy milyen képpel jelensz meg, vagy jelennek meg munkatársaid akár egy weboldalon, akár más médiumokon. Átadhatja a céged, márkád értékeit, a stílusát, közvetítheti azt, amit szeretnél, hogy mások lássanak a vállalati kultúrátokból. Gondolj bele mennyivel komolyabb és szakmailag hitelesebb képet fest egy profi fotó, mint egy mobillal készített fénykép az onboarding folyamat végén a folyosó fehér fala előtt. Akár külső kommunikációban, akár belsőben használod a fényképeket magadról és kollégáidről, az egységesség jó üzenet mindegyik oldalnak. A vevőid érzik a márkád erejét, a kollégáid pedig azt, hogy részei egy koherens egésznek, ahol fontosak, és értékelik a beléjük fektetett energiát, hogy építed az ő személyes márkájukat is. Együtt többre megyünk, és ez igaz a munkavállalóidra is. Ha mindenkinek fektetsz egy kicsit a személyes márkaépítésébe, azzal a saját vállalkozásod is erősebb lesz. Ha pedig egyéni vállalkozó vagy, az első benyomás eldöntheti milyen úton halad tovább céged. Ne a portréképeden múljon.

A márkaépítés alapjairól az alábbi cikkben olvashatsz bővebben: Branding a gyakorlatban – szerelem, csábítás és egy Fibonacci-spirál

Headshot és üzleti portréfotózás, stúdió fotózás Győr, Budapest, Tatabánya, Komárom

Miért lehet fontos még egy üzleti portréfotózás?

A személyes márkaépítésen túl még többek között az alábbi esetekben lehet fontos egy jó üzleti portrékép

 • Önéletrajz / LinkedIn megjelenés a jó első benyomásért;
 • Cégen belüli kollégák profi megjelenése (főleg az értékesítési és support csapatoknál, akik találkoznak az ügyfelekkel);
 • Sajtómegjelenésekhez, riportokhoz – életképekkel tarkított üzleti portré portfólió;
 • Tudományos vagy szakmai konferencián való megjelenéshez;
 • Saját weboldalon való megjelenéshez és az ahhoz tartozó szolgáltatások bemutatásakor.

Stúdióban vagy az irodádban, esetleg az otthonodban lenne a fotózás? Így érdemes felkészülni rá!

Minden portréfotózás az emberről szól. És ami a legfontosabb, hogy az őszinte emberről. Amikor vakuk és kamerák szegeződnek az emberre nagyon ritkán látható első perctől az őszinteség rajta, így érdemes rászánni az időt a megfelelő helyen, hogy feloldódhasson és megtaláljuk a legmegnyerőbb beállítást. Amikor személyes márkád portfólióját építjük fontos, hogy ellazulj, jól érezd magad, hiszen így tudjuk megmutatni az igazi arcodat, amivel elkápráztatod leendő munkaadóidat, vagy a potenciális vevőidet.

Vállalatok és cégek esetében ha az irodai környezet engedi, érdemes kihasználni az előnyeit a térnek, hiszen ez is növeli márkád értékét, hitelét, bepillantást nyújt céged kultúrájába, hangulatába. Akár egy szoftverfejlesztő cégről, akár egy asztalos vállalkozásról, vagy egy ipari cégről legyen szó, előnyös lehet a helyszíni fotózás, ahol a márkaelemeket tartalmazó életképek és üzleti portrék mellett a klasszikus egységes hátterű képeket is el tudjuk készíteni a munkavállalókról. A helyszíni fotózással jelentős időt megspórolhattok.

Hogyan zajlik egy üzleti portréfotózás?

 1. Az első lépés, hogy egyeztetjük a fotózás célját, hogy milyen és mennyi képeket szeretnél, milyen felületeken jelenne meg, milyen célközönségnek, és hogy hány emberről készülne fénykép.
 2. Ezek alapján egyeztetjük a helyszínt, ami lehet egy közeli stúdió, az irodád, vagy éppen az otthonod, ahova mobil stúdiómmal vonulok ki, így az otthonodban, vagy az irodádban is stúdiókörülményeket tudok teremteni.
 3. Egyeztetjük az időpontot, és a rendelkezésre álló időt – Itt fontos, hogy ha több emberről készülne kép, akkor ők is fel tudjanak készülni a fotózásra, és természetesen, hogy minél kevesebb időre szakítsuk ki őket a munkából. Egy fotózás az alanyok számától és a céloktól függően lehet 10, de akár 90 perc is, ezért fontos, hogy mindenki tudja mire számítson.
 4. Átbeszéljük, hogy milyen ruhákat és kiegészítőket használjunk az adott helyszínnek és célnak megfelelően, illetve ha szeretnétek, sminkest és fodrászt is tudok biztosítani a fotózás idejére.
 5. Megtörténik a fotózás.
 6. Közösen vagy akár személyenként is kiválasztjuk a legjobb képeket, amiket azután véglegesre kidolgozok és átadok kis és nagyfelbontású változatban is, így az internetes és a nyomtatott megjelenéshez is meglesz a megfelelő képed.

Segítek, hogy elérd a céljaid, építsd személyes márkád, növeld vállalkozásod és munkavállalóid hitelét! Ha maradt még kérdésed az üzleti portréfotózásról, annak menetéről, illetve ajánlatkérésért keress bizalommal, szolgáltatásaim országszerte elérhetőek.

Akik már megbíztak bennem

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

+36307742876Email