Üzleti portréfotózás, headshot fotózás - a biztos befektetés vállalkozásodba

Segítek, hogy elnyerd megrendelőid bizalmát, egy új állást találj, vagy növeld értékesítő csapatod hatékonyságát. Mert egy üzleti portré fotó ezekben támogathat. Vezetői portré, on-boarding képek, egységes megjelenés, ezekben számíthatsz rám.

Mobil fotóstúdiómmal, teljes kivonulással a portréfotózás minimálisan akadályozza kollégáid a napi munkavégzésben, így akár egy átlagos hétköznapon, vagy egy rendezvényen is elkészíthetjük céged egységes portréképeit. Ezen túl a tapasztalatok alapján egy csapatépítő eseménynek is megfelel egy egész napos fotózás. Ismerd meg, hogyan dolgozom, és mit nyerhetsz egy céges fotózással. 

Professzionális megjelenés céljaid eléréséhez

Akár a személyes márkád építed, akár egy cégnél csoportos portréfotózást szervezel,
a célom, hogy olyan képek szülessenek rólad, és kollégáidról, amik hatékonyan szolgálják üzleti és személyes céljaid, mindezt egy egyedi fotózás élményben.

Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás Győr, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás

Segítek, hogy a legjobb formád hozd!

Minden portréfotózás az emberről szól. És ami a legfontosabb, hogy az őszinte emberről. Amikor vakuk és kamerák szegeződnek az emberre nagyon ritkán látható első perctől az őszinteség rajta, így érdemes rászánni az időt a megfelelő helyen, hogy feloldódhasson és megtaláljuk a legmegnyerőbb beállítást. 

Mobil fotóstúdiómmal időt takaríthatsz meg!

Vállalatok és cégek esetében ha az irodai környezet engedi, érdemes kihasználni az előnyeit a térnek, hiszen ez is növeli márkád értékét, hitelét, bepillantást nyújt céged kultúrájába, hangulatába. Akár egy szoftverfejlesztő cégről, akár egy asztalos vállalkozásról, vagy egy ipari cégről legyen szó, előnyös lehet a helyszíni fotózás, ahol a márkaelemeket tartalmazó életképek és üzleti portrék mellett a klasszikus egységes hátterű képeket is el tudjuk készíteni a munkavállalókról. A helyszíni fotózással jelentős időt megspórolhattok. Mobil stúdiómmal pedig stúdiókörülményeket varázsolhatunk az irodádban is, kollégáidnak ki sem kell mozdulniuk. A minőség viszont garantált!

Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás
Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás

Hogyan zajlik egy üzleti portréfotózás?

 1. Az első lépés, hogy egyeztetjük a fotózás célját, hogy milyen és mennyi képeket szeretnél, milyen felületeken jelenne meg, milyen célközönségnek, és hogy hány emberről készülne fénykép.
 2. Ezek alapján egyeztetjük a helyszínt, ami lehet egy közeli stúdió, vagy az irodád, ahova mobil stúdiómmal vonulok ki, így a profi megjelenés garantált.
 3. Egyeztetjük az időpontot, és a rendelkezésre álló időt – Itt fontos, hogy ha több emberről készülne kép, akkor ők is fel tudjanak készülni a fotózásra, és természetesen, hogy minél kevesebb időre szakítsuk ki őket a munkából. Egy fotózás az alanyok számától és a céloktól függően lehet 10, de akár 90 perc is, ezért fontos, hogy mindenki tudja mire számítson.
 4. Átbeszéljük, hogy milyen ruhákat és kiegészítőket használjunk az adott helyszínnek és célnak megfelelően, illetve ha szeretnétek, sminkest és fodrászt is tudok biztosítani a fotózás idejére.
 5. Megtörténik a fotózás.
 6. Közösen vagy akár személyenként is kiválasztjuk a legjobb képeket, amiket azután véglegesre kidolgozok és átadok kis és nagyfelbontású változatban is, így az internetes és a nyomtatott megjelenéshez is meglesz a megfelelő képed.

Vállalkozói portré csomag

Vállalkozásod beindításához, tartalomgyártáshoz

Válaszd ezt a csomagot, ha szükséged van hagyományos üzleti portréképekre, valamint életképekre, hangulatos portrékra miközben éppen bemutatod terméked, szolgáltatásod, irodád. Igényeid szerint néhány órás fotózás során elkészítjük a portfóliód amivel elindíthatod / frissítheted weboldalad, közösségi média oldalad.

Céges csoportos portréfotózás

Üzleti portré csomag csapatoknak

Csoportos céges fotózás kitelepüléssel, hogy stúdió körülményeket teremtsünk irodátokban megmutatva márkátok egyéniségeit a legelőnyösebb formában. Headshot fotózás vagy szituációs fotózás, vezetői csapat portréfotózás, egyedi darabszámú kidolgozott képek. Ezek jellemzik a csomagot egy csapatépítésbe illő hangulatban.

Akik már megbíztak bennem

Foglald le időpontod, és készítsük el az új nyerő fotód!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com

Küldj üzenetet!

Lépjünk kapcsolatba! Kérlek írd le, milyen képeket szeretnél, hol használnád fel őket, és végeredményben mennyi kidolgozott képet szeretnél. Az üzenet elküldése után hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a további kérdéseim, ajánlatom részleteit.

Amennyiben fotózást szerveznél cégednél, összegyűjtöttünk kollégámmal 10+1 tanácsot, hogy miket érdemes figyelembe venni akár az ajánlatkérés előtt. Ide kattintva tudod elolvasni a cikket.

Kérdésed esetén nyugodtan keress a lenti elérhetőségek bármelyikén. 

Szeretnél professzionális fényképeket? Kérdésed van? Vegyük fel a kapcsolatot!

  További szolgáltatásaim cégeknek

  Brandfotózás, imázsfotózás

  Növeld vállalkozásod hitelét céges fotózással, és mutasd meg értékeid, termékeid, folyamataid, hogy elnyerd partnereid bizalmát! Telephely fotózás, enteriőr fotózás, hangulatképek. Segítek, hogy felturbózd a közösségi média megjelenésed!

  Tovább

  Videók készítése

  Folyamat bemutatások, interjúk, cég- és esettanulmány videók készítése. Hatékony szervezéssel akár havidíjas csomagban fedezheted céges videószükségleteid, hogy a marketingkommunikációd még hatékonyabb legyen.

  Tovább

  Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

  +36307742876Email