Üzleti portréfotózás, headshot fotózás - a magabiztos befektetés vállalkozásodba

Segítek, hogy elnyerd megrendelőid bizalmát, egy új állást találj, vagy növeld értékesítő csapatod hatékonyságát. Mert egy üzleti portré fotó ezekben támogathat. Vezetői portré, on-boarding képek, egységes megjelenés, egyéni, vagy csoportos fotózások – ezekben számíthatsz rám.

Legyen a fotózás bárhol, mobil fotóstúdiómmal, teljes kivonulással a portréfotózás minimálisan akadályozza kollégáid a napi munkavégzésben, így akár egy átlagos hétköznapon, vagy egy rendezvényen is elkészíthetjük céged egységes portréképeit. Ezen túl a tapasztalatok alapján egy csapatépítő eseménynek is megfelel egy egész napos fotózás. Ismerd meg, hogyan dolgozom, és mit nyerhetsz egy céges fotózással. 

Hiteles és magabiztos megjelenés céljaid eléréséhez

Akár a személyes márkád építed, akár egy cégnél csoportos portréfotózást szervezel,
a célom, hogy olyan képek szülessenek rólad, és kollégáidról, amik hatékonyan szolgálják üzleti és személyes céljaid, mindezt egy egyedi fotózás élményben.

Segítek, hogy a legjobb formád hozd! Legyen élmény a céges fotózás!

Minden portréfotózás az emberről szól, és ami a legfontosabb, hogy az őszinte emberről. Amikor vakuk és kamerák szegeződnek az emberre nagyon ritkán látható első perctől az őszinteség rajta, így érdemes rászánni az időt a megfelelő helyen, hogy feloldódhasson és megtaláljuk a legmegnyerőbb beállítást.  A fotózás során pedig maximálisan figyelembe veszem az adott cég márkájának sajátosságait, mind világításban, mind pedig a képek kidolgozásánál a színek és kontrasztok korrekciójánál, hogy márkádra jellemző, egységes képek készüljenek.

A helyszínen igény szerint sminkes és fodrász is segíti a közös munkát, hogy mindenki komfortosan állhasson a kamera elé.

Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás, céges portréfotózás, csoportos portréfotózás
Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás, céges portréfotózás, csoportos portréfotózás

Csoportos portréfotózás az irodádban mobil fotóstúdiómmal

Vállalatok és cégek esetében ha az irodai környezet engedi, érdemes kihasználni az előnyeit a térnek, hiszen ez is növeli márkád értékét, hitelét, bepillantást nyújt céged kultúrájába, hangulatába. Akár egy szoftverfejlesztő cégről, akár egy asztalos vállalkozásról, vagy egy ipari cégről legyen szó, előnyös lehet a helyszíni fotózás, ahol a márkaelemeket tartalmazó életképek és üzleti portrék mellett a klasszikus egységes hátterű képeket is el tudjuk készíteni a munkavállalókról. A helyszíni fotózással jelentős időt megspórolhattok. Mobil stúdiómmal stúdiókörülményeket varázsolhatunk az irodádban is, kollégáidnak ki sem kell mozdulniuk. A minőség viszont garantált!

Mások mondták

HIRVI TRANSPORT Kft
HIRVI TRANSPORT Kft
2023-07-25
Internetes keresés alapján találtuk meg Kristófot, majd két személyes találkozó keretében átbeszéltük mit szeretnénk, kitűztünk egy időpontot a fotózásos videózós napra. Nagyon jó hangtulatban telt az egész napos fotózás és filmezés, Kristóf nagyon kreatív és rugalmas volt a fotózáskor is és az utána történő feldolgozás során is, kitartóan és türelmesen teljesítette kéréseinket. Kristóf profi szakember, az eredmény tökéletes lett. Aki magas és precíz művészi színvonalat szeretne kapni, annak nyugodt szívvel ajánljuk Kristófot. :-)
Barna Kósa
Barna Kósa
2023-03-16
Kristófot az interneten találtam. Már a honlapja megtekintésekor láttam , hogy egy , a munkájára nagyon igényes profival van dolgom. Cégem image videó készítésére és fotózásra kértem fel. Az egész napos forgatás nagyon jó hangulatban telt, és az utómunkálatok során is nagyon rugalmasnak bizonyult . Minden egyedi kérésemet maximális türelemmel és profizmussal kezelte. Saját ötletei pedig csak megkönnyítették a döntéseimet. A végeredmény pedig tökéletes lett. Mindenkinek ajánlom őt , aki egy profi szakemberre szeretné bízni magát
EDUTAX Kft.
EDUTAX Kft.
2022-11-11
Kristóf üzleti fotózást bonyolított cégünknél, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel! A fotós rugalmas, professzionális hozzáállásának köszönhetően minden gördülékenyen ment, a fotózás abszolút kellemes hangulatban telt. A képek kidolgozása rendkívül gyorsan megtörtént, emellett az ár is teljesen korrekt volt. Teljes mértékben ajánljuk!
Viktória Farkas
Viktória Farkas
2022-10-25
Remek hangulatú céges fotózási napot tartott nálunk Kristóf! A kész képek önmagukért beszélnek, profi minőség. Kristóf lelkiismeretes, kedves, segítőkész fotós. Ha egy kollégának valamilyen okból nem tetszett az elkészült kép, türelemmel fordult felé, javaslatot tett a frizura kis igazítására, sál levételére stb. Az utómunkát Kristóf prezícen végzi. A kész képeket rövid időn belül megkaptuk, minden kolléga külön mappában, így mindannyian könnyedén hozzáférhettek. Köszönjük az élményt!
Lejla Lőrinc
Lejla Lőrinc
2022-10-23
Nagyon profi felkészült szakember kezébe keültem. A képek a legszuperebbek lettek, pont olyanok amilyet elképzeltem és szerettem volna. A fotózás közben könnyen ellazultam, nagyon jól éreztem magam. Szívből ajánlom mindenkinek aki profi fotókat szeretne!
Nikolett Gerevich
Nikolett Gerevich
2022-08-16
Kristóf pozitív, proaktív és kreatív hozzáállása végigkísérte a közös munkánkat. Építően és nagyon rugalmasan kezelte a kéréseinket és kérdéseinket. Profi portréképek és céges életképek készültek! A legjobb döntés volt őt választani és bátran merem ajánlani a vele való együttműködést!
Réka Mohácsi
Réka Mohácsi
2022-07-23
A legjobb döntés, amit hozhattunk, hogy Kristófot választottuk az esküvői videósunknak! Rugalmas volt minden téren, ötletes és precíz, ami a végeredményen is tükröződött! Szerintem fontos tényező volt, hogy jól éreztük magunkat Vele és így egy pillanatig sem feszültünk a kamera előtt!:) Bárkinek, bármilyen eseményre teljes szívvel ajánljuk, hogyha profit keres!:) Nem mellesleg, akinek kétségei lennének ezzel kapcsolatban, ígérem a végeredmény felülírja azt és az egyik legjobb döntésének fogja tekinteni utána!
Tímea Papp
Tímea Papp
2022-07-06
Céges Portréfotózáson vettem részt Kálmán Kristófnál. Nagyon profi volt a fotózás alatt, ötletes, és kreatív volt, abban milyen szögből fotózzunk, milyen legyen a testtartás. Illetve a fotózás előtt, az információkat megküldte, például: milyen öltözet szükséges, mi lenne túlzás az üzleti fotókon. Sok támpontot kaptam előre, hogy a fotózás már sikeres legyen. Sok fotó készült, abból tudtam választani. Számlázás is gördülékenyen ment. A fotókkal elégedett vagyok! Jól sikerült a munkája!
József Vass
József Vass
2022-05-26
Kristóf igazi vérbeli profi, csak ajánlani tudom mindenkinek! Portréfotózáson jártam nála, és a teljes szolgáltatással nagyon elégedett voltam. Gyorsan, gördülékenyen ment az egyeztetés, ellátott minden szükséges és praktikus információval a felkészülést és a helyszínt illetően. A fotózás során rutinosan bánt a technikával és a beállításokkal, ügyesen instruált, így nagyon sok jó kép született. Az már csak hab volt a tortán, hogy a kiválasztott, igényesen retusált képek elvárásaim feletti rekord gyorsasággal landoltak a postaládámban.
Tünde Orosz
Tünde Orosz
2022-05-25
Kristófot kerestem meg, hogy a Vénusz táncát tartott csoportomat, jobban megismerjék az emberek. Képeket, videókat, és interjút készítettünk. Sosem gondoltam volna, hogy miket ki lehet belőlem hozni, pl: hogy egy szabad táncot, hogyan tudunk beállított, vagy éppen megtervezett mozdulattal rögzíteni. Nem vagyok a szavak embere, de ő kihozta belőlem, hogy összeszedetten, folyamatosan beszéljek a táncról. Az empatikus, beleérző, és magas szakmai ismerete miatt, ezek könnyed, rugalmas, békés légkört biztosítottak számomra, hogy át tudjam adni azt amiért találkoztunk. Nem csak szakmailag profi emberrel találkoztam, de úgy érzem vissza adta az emberekbe való bizalmamat is. És, hogy megtudtuk valósítani együtt a tánc promócióját, azt hogy vissza köszön a képeken, és a videókban, az amit én szerettem volna átadni, hogy többen megismerjék ezt a lehetőséget önmagunk megismeréséhez. Óriási élmény volt! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni! Köszönet, és hála érte! Üdvözlettel: Orosz Tünde
portréfotózás, portréfotózás árak, stúdió fotózás, üzleti portré, üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás, fotózás árak, női portré, portré, headshot, művészi fotózás
portréfotózás, portréfotózás árak, stúdió fotózás, üzleti portré, üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás, fotózás árak, női portré, portré, headshot, művészi fotózás
Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás
portréfotózás, portréfotózás árak, stúdió fotózás, üzleti portré, üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás, fotózás árak, női portré, portré, headshot, művészi fotózás

Hogyan zajlik egy üzleti portréfotózás?

 1. Az első lépés, hogy egyeztetjük a fotózás célját, hogy milyen és mennyi képeket szeretnél, milyen felületeken jelenne meg, milyen célközönségnek, és hogy hány emberről készülne fénykép.
 2. Ezek alapján egyeztetjük a helyszínt, ami lehet egy közeli stúdió, vagy az irodád, ahova mobil stúdiómmal vonulok ki, így a profi megjelenés garantált.
 3. Egyeztetjük az időpontot, és a rendelkezésre álló időt – Itt fontos, hogy ha több emberről készülne kép, akkor ők is fel tudjanak készülni a fotózásra, és természetesen, hogy minél kevesebb időre szakítsuk ki őket a munkából. Egy fotózás az alanyok számától és a céloktól függően lehet 10, de akár 90 perc is, ezért fontos, hogy mindenki tudja mire számítson.
 4. Átbeszéljük, hogy milyen ruhákat és kiegészítőket használjunk az adott helyszínnek és célnak megfelelően, illetve ha szeretnétek, sminkest és fodrászt is tudok biztosítani a fotózás idejére.
 5. Megtörténik a portréfotózás, ahol a résztvevőkkel folyamatosan visszanézzük nagy képernyőn az elkészült fotókat, így tudjuk finomítani az elkészült képeket. Instrukciókkal is segítem a résztvevőket, így nem veszik el senki a vakuk árnyékában. Segítek, hogy mindenki a legjobb formáját hozhassa.
 6. Közösen vagy akár személyenként is kiválasztjuk a legjobb képeket, amiket azután véglegesre kidolgozok és átadok kis és nagyfelbontású változatban is, így az internetes és a nyomtatott megjelenéshez is meglesz a megfelelő képed.

Akik már megbíztak bennem

Vállalkozói portré csomag

Vállalkozásod beindításához, tartalomgyártáshoz

Vállalkozóként szükséged lehet hagyományos üzleti portréképekre, valamint életképekre, hangulatos portrékra miközben éppen bemutatod terméked, szolgáltatásod, irodád. Igényeid szerint néhány órás fotózás során elkészítjük a portfóliód amivel elindíthatod / frissítheted weboldalad, közösségi média oldalad. A fotózás alatt több ruhában, háttérben kipróbálhatod magad, és színesítheted megjelenésed az üzleti konferenciákon, prezentációkban, vagy online megjelenéseidben. Küldd el terveid, és marketing tapasztalatomnak köszönhetően segítek kitalálni arculatod és megtervezni portfóliód, ami a legjobban támogatja üzleti céljaid. Kérd egyedi ajánlatod!

Céges csoportos portréfotózás

Üzleti portré csomag csapatoknak

Csoportos céges fotózás kitelepüléssel, hogy stúdió körülményeket teremtsünk irodátokban megmutatva márkátok egyéniségeit a legelőnyösebb formában. Headshot fotózás vagy szituációs fotózás, vezetői csapat portréfotózás, egyedi darabszámú kidolgozott képek. Ezek jellemzik a csomagot egy csapatépítésbe illő hangulatban. Naponta akár 40-50 fő fotózását is vállalom egységes háttér előtt, illetve vezetők lifestyle portréfotózását. Kérd egyedi ajánlatod!

Nézd meg, milyen képek készülnek egy céges portréfotózás alkalmával:

GE Power PortréfotózásMSCI Portréfotózás

AgileXpert portréfotózás

Foglald le időpontod, és készítsük el az új nyerő fotód!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com

Küldj üzenetet!

Lépjünk kapcsolatba! Kérlek írd le, milyen képeket szeretnél, hol használnád fel őket, és végeredményben mennyi kidolgozott képet szeretnél. Az üzenet elküldése után hamarosan felveszem veled a kapcsolatot, hogy egyeztessük a további kérdéseim, ajánlatom részleteit.

Amennyiben fotózást szerveznél cégednél, összegyűjtöttünk kollégámmal 10+1 tanácsot, hogy miket érdemes figyelembe venni akár az ajánlatkérés előtt. Ide kattintva tudod elolvasni a cikket.

Ide kattintva pedig többet megtudhatsz a kreatív portréfotózásról.

Kérdésed esetén nyugodtan keress a lenti elérhetőségek bármelyikén. 

Szeretnél professzionális fényképeket? Kérdésed van? Vegyük fel a kapcsolatot!

  További szolgáltatásaim cégeknek

  Brandfotózás, imázsfotózás

  Növeld vállalkozásod hitelét céges fotózással, és mutasd meg értékeid, termékeid, folyamataid, hogy elnyerd partnereid bizalmát! Telephely fotózás, enteriőr fotózás, hangulatképek. Segítek, hogy felturbózd a közösségi média megjelenésed!

  Tovább

  Videók készítése

  Folyamat bemutatások, interjúk, cég- és esettanulmány videók készítése. Hatékony szervezéssel akár havidíjas csomagban fedezheted céges videószükségleteid, hogy a marketingkommunikációd még hatékonyabb legyen.

  Tovább

  Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

  +36307742876Email