Képek a kezdeti marketingmegjelenéshez

Amikor a céget bemutatják, egyszerűen a stock képek helyett sokkal hitelesebb és elegánsabb, ha a cég a saját környezetét, saját kollégáit mutatja be, és rajtuk keresztül a vállalat hangulatát, karakterét.  Ez volt a célja az AgileXpert csapatának is, akik a portréfotózás mellett olyan képeket is kértek, amiket fel tudnak használni illusztrációként a weboldaukon, valamint üzleti prezentációkban.

A fotózás egy napot vett igénybe, ahol több színteret fotóztunk végig és persze a kollégák portréit is elkészítettük egységes és logozott háttér előtt.

Keress bátran céges portré és életképek készítéséhez, mutassuk be a Ti egyedi hangulatotokat, és tedd sikeresebbé munkáltatói márkakommunikációtokat!

Többet az üzleti portréfotózásról

Portréfotózás

A képeket két háttér előtt készítettük, fejenként kb. 10-10 perc alatt a cég irodájában, hogy mindenki kellemesen ellazuljon a kamera előtt, és valóban egy magabiztos pillanatot tudjunk elkapni. 

Fotók a munkáltatói kommunikációhoz

Az életképek készítésének célja, hogy bemutassa a cég tevékenységét az adott kultúrát, hangulatot, így tudjuk illusztrálni és segíteni a megértést akár a céges weboldalakon, akár álláshirdetésekben, vagy üzleti prezentációkban.

Valósítsuk meg a projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Céges fotózás projektekben keress bizalommal, és alakítsuk ki közösen céged vizuális megjelenését! 

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com