Videózás, esettanulmányok bemutatása, céges videók készítése

Az üzleti kommunikáció egyik legértékesebb eleme, amikor meg tudjuk mutatni elkészült projektünket, munkafolyamatunkat. Legyen az egy építkezés, vagy egy technológiai projekt bemutatása, a céges videók jó eszközei annak, hogy hitelesen dokumentáld a projekt lépéseit, az építkezés ütemét, vagy megmutasd hogyan működik terméked, szolgáltatásod. Referencia fotózások és videózások alkalmával segítek bemutatni az adott projekted, és segítek abban is, hogy milyen marketingfolyamatokkal teheted igazán hatékonnyá az elkészült anyagokat.

Céges videó készítése, oktatóanyagok, céges reklámfilmek, imázsfilmek és interjúk készítése – Ezekben mind tudok segíteni, hogy egy új szintre emeld céges kommunikációd.

Saját kép- és videóadatbázis –  Egy nap forgatás, rengeteg lehetőség

Amikor gyakran készítesz hirdetéseket, kampányokat, landing oldalakat és más weboldalakat, a képek kérdése mindig kritikus. Sok elcsépelt kép van, amin egyes versenytársak is osztoznak. Azonban erre kiváló megoldás lehet a saját kép- és videóadatbázis létrehozása, ahol a saját cégedről, kollégáidról, munkafolyamatokról, irodádról készülnek a felvételek, és ezekből szabadon válogathatsz az adott kampányhoz, vagy felhasználhatod őket online megjelenésedben.

Egy ilyen fotózás és videózás a cég méretétől függően 1-2 napot vesz igénybe, azonban legalább 6 hónapra ellát saját képi és videóanyaggal, ami garantáltan kiemel a versenytársak közül. Ezekben megegyezés szerint lehetnek drónfelvételek, timelapse vagy hyperlapse felvételek, portréképek, irodaképek, így garantáltan megtalálod a megfelelőt a következő hirdetésedhez. Nézd meg, milyen felvételek születnek egy stock videózás alkalmával:

Short headline

Short headline

Short headline

Az ipari / céges fotózás és videózás lényege, hogy vállalkozásod hatékonyságát növeljük. A fotózások alkalmával lehetőséged van élethűen bemutatni a munkafolyamataid, eszközparkod, vagy magát az ipari létesítményt. Sokan ezek illusztrálására az internetről letöltött stock képeket veszik alapul, de miért ne használhatnál saját képanyagot, ahol a saját kollégáid szerepelnek a képeken? A saját képeiddel hatékonyabb lesz a toborzás, ha bemutatod hol fognak dolgozni az új kollégák. Hatékonyabb az értékesítés, ha bemutatod azt a kollégád, akivel majd a vevőd is találkozik. Mindemellett pedig a terméked, ipari létesítményed is bemutathatod a maga mindennapi pompájában.  Tűnj ki a tömegből! Az ipari fotózás és videózás a Te vállalkozásod bemutatásáról és hatékonyságának növeléséről szól a kommunikáción keresztül.

Mikor érdemes igénybe venned a céges fotózás és videózás szolgáltatást?

Legyen szó akár fotóról, akár videóról, fontos, hogy behatároljuk a felhasználás céljait, célközönségeit, és a publikálási felületet, így adva igazi jelentőséget a képnek, vagy videófelvételnek. Az ipari fotózás eszköztára nagyon tág, megjelenhet benne épület és ingatlan/gyártelep fotózás, de ugyanígy portré, megrendezett vagy természetes jelenetek fotózása, termékfotózás. Ezek felhasználása is széleskörű a weboldaltól elkezdve a sajtóközleményeken és interjúkon át a TV-s megjelenések vagy riportok illusztrálásáig, illetve a saját marketinganyagok színesítésére. A fő cél azonban mindig a márkád értékének növelése. A leggyakoribb felhasználási területek:

  • Építkezések dokumentálása, akár időről időre az ütemtervek megvalósításának dokumentálására
  • Munkafolyamatok bemutatása, hiteles dokumentálása
  • Weboldal fotózások alkalmával
  • Marketing és employer branding kampányok tervezéséhez
  • Ipari létesítmények bemutatására, irodabejárásra
  • Oktatóanyagok, belső kommunikációs anyagok készítésére
  • Sajtóanyagok, médiamegjelenések illusztrálásához, interjúk és riportok készítéséhez

Nézd meg portfólióm, és akár referencia fotózáshoz, weboldalfotózáshoz vagy a képadatbázisod létrehozásához keresel szakembert, rám és marketing tudásomra számíthatsz!

Üzleti portréfotózás szolgáltatásom

Akik már megbíztak bennem

Kapcsolat - Ajánlatkérés

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

+36307742876Email