Portréfotózás - Készítsünk egy jó portréfotót rólad!

Üzleti portréfotózás – Marketing fotózás – Kreatív fotózás

Igen, tudom, hogy nem szereted ha fotóznak. Sokan vannak így, mégis tudok segíteni, hogy elnyerj egy új állást, több ügyfelet, vagy kialakítsd stílusod új weboldaladon és megjelenésed kommunikációs csatornáidon.

Mert egy portréfotózás alatt nemcsak egy fénykép készül rólad, hanem építjük személyes márkád, amivel magabiztosan képviselheted magad és vállalkozásod, esetleg hosszú távú munícióval lát el kommunikációs kampányod megalkotásakor.

Minden fénykép céllal készül. Az én célom az, hogy megmutassam az őszintén benned rejlő legelőnyösebb éned, úgy, hogy az elkészült portréfotók hatékonyan támogassanak karriered bármely szakaszán.

Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás, céges portréfotózás, csoportos portréfotózás

Üzleti portréfotózástól a kreatív fotózásig

Van, hogy egy üzleti környezetben, szakmai körökben kell érvényesülnöd, és van, hogy más jellegű képek építik vállalkozásod és márkád. Ezért változatos témákban segítek elkészíteni portréfotóid.

Csak légy önmagad

A fotózások alkalmával akár stúdióban, akár bérelt, vagy saját irodádban is elkészíthetjük képeid, ahol a leghitelesebben mutathatod meg magad a világnak. Segítek, hogy élmény legyen a fotózás, és a célodnak megfelelő képek szülessenek.

portréfotózás, portréfotózás árak, stúdió fotózás, üzleti portré, üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás, fotózás árak, női portré, portré, headshot, művészi fotózás
HIRVI TRANSPORT Kft
HIRVI TRANSPORT Kft
2023-07-25
Internetes keresés alapján találtuk meg Kristófot, majd két személyes találkozó keretében átbeszéltük mit szeretnénk, kitűztünk egy időpontot a fotózásos videózós napra. Nagyon jó hangtulatban telt az egész napos fotózás és filmezés, Kristóf nagyon kreatív és rugalmas volt a fotózáskor is és az utána történő feldolgozás során is, kitartóan és türelmesen teljesítette kéréseinket. Kristóf profi szakember, az eredmény tökéletes lett. Aki magas és precíz művészi színvonalat szeretne kapni, annak nyugodt szívvel ajánljuk Kristófot. :-)
Barna Kósa
Barna Kósa
2023-03-16
Kristófot az interneten találtam. Már a honlapja megtekintésekor láttam , hogy egy , a munkájára nagyon igényes profival van dolgom. Cégem image videó készítésére és fotózásra kértem fel. Az egész napos forgatás nagyon jó hangulatban telt, és az utómunkálatok során is nagyon rugalmasnak bizonyult . Minden egyedi kérésemet maximális türelemmel és profizmussal kezelte. Saját ötletei pedig csak megkönnyítették a döntéseimet. A végeredmény pedig tökéletes lett. Mindenkinek ajánlom őt , aki egy profi szakemberre szeretné bízni magát
EDUTAX Kft.
EDUTAX Kft.
2022-11-11
Kristóf üzleti fotózást bonyolított cégünknél, nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel! A fotós rugalmas, professzionális hozzáállásának köszönhetően minden gördülékenyen ment, a fotózás abszolút kellemes hangulatban telt. A képek kidolgozása rendkívül gyorsan megtörtént, emellett az ár is teljesen korrekt volt. Teljes mértékben ajánljuk!
Viktória Farkas
Viktória Farkas
2022-10-25
Remek hangulatú céges fotózási napot tartott nálunk Kristóf! A kész képek önmagukért beszélnek, profi minőség. Kristóf lelkiismeretes, kedves, segítőkész fotós. Ha egy kollégának valamilyen okból nem tetszett az elkészült kép, türelemmel fordult felé, javaslatot tett a frizura kis igazítására, sál levételére stb. Az utómunkát Kristóf prezícen végzi. A kész képeket rövid időn belül megkaptuk, minden kolléga külön mappában, így mindannyian könnyedén hozzáférhettek. Köszönjük az élményt!
Lejla Lőrinc
Lejla Lőrinc
2022-10-23
Nagyon profi felkészült szakember kezébe keültem. A képek a legszuperebbek lettek, pont olyanok amilyet elképzeltem és szerettem volna. A fotózás közben könnyen ellazultam, nagyon jól éreztem magam. Szívből ajánlom mindenkinek aki profi fotókat szeretne!
Nikolett Gerevich
Nikolett Gerevich
2022-08-16
Kristóf pozitív, proaktív és kreatív hozzáállása végigkísérte a közös munkánkat. Építően és nagyon rugalmasan kezelte a kéréseinket és kérdéseinket. Profi portréképek és céges életképek készültek! A legjobb döntés volt őt választani és bátran merem ajánlani a vele való együttműködést!
Réka Mohácsi
Réka Mohácsi
2022-07-23
A legjobb döntés, amit hozhattunk, hogy Kristófot választottuk az esküvői videósunknak! Rugalmas volt minden téren, ötletes és precíz, ami a végeredményen is tükröződött! Szerintem fontos tényező volt, hogy jól éreztük magunkat Vele és így egy pillanatig sem feszültünk a kamera előtt!:) Bárkinek, bármilyen eseményre teljes szívvel ajánljuk, hogyha profit keres!:) Nem mellesleg, akinek kétségei lennének ezzel kapcsolatban, ígérem a végeredmény felülírja azt és az egyik legjobb döntésének fogja tekinteni utána!
Tímea Papp
Tímea Papp
2022-07-06
Céges Portréfotózáson vettem részt Kálmán Kristófnál. Nagyon profi volt a fotózás alatt, ötletes, és kreatív volt, abban milyen szögből fotózzunk, milyen legyen a testtartás. Illetve a fotózás előtt, az információkat megküldte, például: milyen öltözet szükséges, mi lenne túlzás az üzleti fotókon. Sok támpontot kaptam előre, hogy a fotózás már sikeres legyen. Sok fotó készült, abból tudtam választani. Számlázás is gördülékenyen ment. A fotókkal elégedett vagyok! Jól sikerült a munkája!
József Vass
József Vass
2022-05-26
Kristóf igazi vérbeli profi, csak ajánlani tudom mindenkinek! Portréfotózáson jártam nála, és a teljes szolgáltatással nagyon elégedett voltam. Gyorsan, gördülékenyen ment az egyeztetés, ellátott minden szükséges és praktikus információval a felkészülést és a helyszínt illetően. A fotózás során rutinosan bánt a technikával és a beállításokkal, ügyesen instruált, így nagyon sok jó kép született. Az már csak hab volt a tortán, hogy a kiválasztott, igényesen retusált képek elvárásaim feletti rekord gyorsasággal landoltak a postaládámban.
Tünde Orosz
Tünde Orosz
2022-05-25
Kristófot kerestem meg, hogy a Vénusz táncát tartott csoportomat, jobban megismerjék az emberek. Képeket, videókat, és interjút készítettünk. Sosem gondoltam volna, hogy miket ki lehet belőlem hozni, pl: hogy egy szabad táncot, hogyan tudunk beállított, vagy éppen megtervezett mozdulattal rögzíteni. Nem vagyok a szavak embere, de ő kihozta belőlem, hogy összeszedetten, folyamatosan beszéljek a táncról. Az empatikus, beleérző, és magas szakmai ismerete miatt, ezek könnyed, rugalmas, békés légkört biztosítottak számomra, hogy át tudjam adni azt amiért találkoztunk. Nem csak szakmailag profi emberrel találkoztam, de úgy érzem vissza adta az emberekbe való bizalmamat is. És, hogy megtudtuk valósítani együtt a tánc promócióját, azt hogy vissza köszön a képeken, és a videókban, az amit én szerettem volna átadni, hogy többen megismerjék ezt a lehetőséget önmagunk megismeréséhez. Óriási élmény volt! Biztos vagyok benne, hogy fogunk még együtt dolgozni! Köszönet, és hála érte! Üdvözlettel: Orosz Tünde

Üzleti portréfotózás

Szükséged van egy magabiztos, előnyös portréfotóra az önéletrajzodhoz, sajtómegjelenésre, névjegyhez, vagy egy konferenciaanyaghoz? Segítek, hogy a legjobb formád hozva olyan portéfotó készüljön rólad, ami segít egy új állás megszerzésében, új ügyfeleket hozni, vagy hogy professzinálisan képviselhessen médiamegjelenéseidben. Egy üzleti portréfotó a legjobban megtérülő befeketetés a jövődbe, segítek, hogy a lehető legjobb minőségben prezentáld magad. Tudj meg többet az üzleti portréfotózásról!

Ha a cégednek szervezel portréfotózást, olvasd el ezt a rövid blogcikket arról, hogy érdemes készülni egy csoportos portréfotózásra.

Személyes márkaépítő portréfotózás

Amikor elindítod vállalkozásod, a személyes portfóliód lehet a kezdeti lökés, hogy megnyerd első ügyfeleid. A fotókkal felépítheted weboldalad, prezentációkhoz használhatod őket, médiamegjelenésekhez, és minden olyan kommunikációs anyaghoz felhasználhatod őket, ami segít új ügyfeleket szerezni, építeni személyes márkád és vállalkozásod. Ezeken a fotózásokon készülnek rólad szűk portréképek, valamint szituációs képek is, amik jellemzőek rád, és vállalkozásodra. 

Kreatív portréfotózás

Zenész, modell, táncos vagy, vagy csak érdekel a stúdiófotózás? Egy kreatív stúdiófotózás alkalmával kialakíthatjuk portfóliód, kísérletezhetünk és játszhatunk a fényekkel. A kialakult képeket pedig megkapod nyomtatható és digitális formában is, hogy felhasználhasd minden kommunikációs csatornádon.

Hogyan zajlik a portréfotózás? Csak 4 lépés, ilyen egyszerű!

Felkészülés

Egyeztetjük, hogy mi a fotózás célja, és átbeszéljük a megoldási lehetőségeket, a fotózás stílusát, a fotózás részleteit.

Fotózás

Kipihenten és felkészülten találkozunk a megbeszélt helyszínen és időben, és elkészítjük új nyerő képeid. Amennyiben sminket és hajigazítást is kértél, úgy ezen a napon történik ez is a fotózás előtt.

Előkészület

Kiválasztjuk a stúdiót vagy a helyszínt, kiválaszjuk a ruhákat, igény szerint egy moodboard-ot is készítünk, hogy a kívánt stílust minél pontosabban belőjük.

Retusálás és átadás

Kiválasztjuk azokat a képeket, amiket magas minőségben retusálva adok át több formátumban, hogy akár online, akár nyomtatott formában is felhasználhasd új portréfotóidat.

Gyakori kérdések a portréfotózásról

Az első és legfontosabb, hogy kigondold, milyen képekre lenne szükséged, milyen felületeken használnád, milyen hasznot vársz tőlük. Egy önéletrajzhoz, a vállalkozásod elindításához, vagy egy sajtóanyaghoz van szükséged képekre? Ne aggódj, segítek kitalálni, hogy az adott célhoz milyen képek lehetnek a legelőnyösebbek. A második legfontosabb, hogy kipihenten gyere a fotózásra. Szánd rá az időt, hiszen utána Te fogod felhasználni a fotóidat, fontos, hogy jól sikerüljenek, és ehhez Te is kellesz. A többiről gondoskodom.

A portréfotózásnál a hangsúly elsősorban az arcodon kell, hogy legyen (hacsak nincs üzenet értéke annak, hogy karakteres ruhát és sminket viselsz). A legjobbak az egyszerű, egyszínű ruhadarabok, amiken nincsenek nagy márkajelzések, minták, amik elvonják a figyelmet az arcodról és a tekintetedről.

A smink mindig segít kiemelni az előnyös vonásokat, így mindig javaslom, hogy használj sminket, ebben tudok segíteni is profi sminkes bevonásával.

A ruhád fazonjai és színei kiválasztásában is tudok segíteni a fotózás céljának figyelembe vételével.

Férfi vagyok nekem kell smink?

Egy alapozás sosem árthat, viszont fontos, hogy a borotválkozást ha lehet ne a fotózás reggelére időzítsd, hanem előző nap estére, így van lehetősége a bőrödnek regenerálódni az esetleges sérülések után.

A retusálandó fotók darabszámától és a te határidődtől függően ez lehet másnapi átadás, vagy akár egy héten belüli átadás is. Rugalmasan illeszkedek a határidőidhez, hogy minél előbb élvezhesd új portréképeid előnyeit.

Fontos, hogy kiváló minőségű képeket használj akár a közösségi média megjelenéseidben, akár az üzleti kommunikációdban, ezért csak retusált képeket adok át a fotózás után. 

A fotózások történhetnek stúdióban, a saját irodádban, vagy akár a természetben is. Amennyiben stúdiós fotózást szeretnél, minden esetben bérelünk stúdiót, amit közösen egyeztetünk a fotózás céljához igazítva. 

Rólam

Kálmán Kristóf vagyok, főként üzleti portréfotózással, vállalati fotózásokkal foglalkozom, és elkötelezett vagyok abban, hogy élménnyé tegyem számodra a fotózást és hatékonnyá az elkészült képeket.


Ismerj meg jobban

Milyen lesz a Te portréfotózásod?

Keress a szabad időpontokért, írd meg ötleteidet, és készítsünk egy jó képet Rólad!

Ajánlatkérés, időpont foglalás