Nagy Napotok legszebb, legmeghatóbb és legviccesebb pillanatai egy filmben, amit még évekkel később is örömmel néztek vissza. Ez a célom az esküvői videó elkészítésében, és ez az, amit szem előtt tartok minden felvételnél. Szeretem az őszinte pillanatokat, és stílusomat is a dokumentarista szemlélet határozza meg, így maximális figyelemmel kísérlek Titeket végig a készülődéstől a buli javáig, hogy elkaphassam a legjobb pillanatokat.

Így készítem az esküvői videótokat

Az esküvőtök napjáig is már sok minden történik. Leegyeztetjük az ötleteinket a videóra, szerződünk, átbeszéljük a nap menetét, így én már teljesen felkészülten érkezem, csak rátok figyelve. A Nagy Napotok alatt drónnal, Sony kamerákkal, mikrofonokkal dolgozom a profi és megbízható eredményért, többnyire a háttérből, hogy elkaphassam a legjobb pillanatokat, és senkit se feszélyezzek a szórakozásban. Az eredmény így egy bensőséges hangulatú videó, ami egy örök élmény marad.

Az esküvői videó csomag

A tapasztalatom az, hogy a legjobban élvezhető videók amik 10-15 perc körüliek. Ezekben a legtöbb pillanat helyet kaphat, nem összecsapott, és pont meg tud benne lenni az a lendület és változatosság, ami a nézőt a videó előtt tartja. Nálam az alap árajánlat tartalmazni fogja az egész napos jelenlétet utazással és minden technikával együtt, egy 10-15 perces videót a nap legjobb pillanataiból, és a szertartásokat, táncokat teljes egészében. Természetesen kisebb esküvők videózásában is tudok segíteni, ha kevesebb szertartás lesz, és rövidebb jelenlétre van szükségetek. Az esküvőtök Rólatok szól, így rugalmasan állok minden ötletetekhez, hogy együtt kitaláljuk a legjobb megoldásokat akár egy egész napos esemény lenne, vagy csupán az egyik szertartás.

Mások mondták

Henrietta Pecze
Henrietta Pecze
2022-05-05
Hitelesített
Fontos a technika, az eszköz, a fények a szögek és a tapasztalat a fotós részéről. De mindez mit sem ér, hogy ha az alany zavarban van, nem érzi magát komfortosan, nem tud ellazulni mivel akkor nem képes ragyogni, a szeme csillogni és ez mind átjön a képről. Márpedig aki elmegy egy fotózásra, az azt szeretné, ha a fotókon tündökölne, sugározna és ezáltal a legjobb formáját láthatná vissza a jövőben. Nos, mi mindezt megkaptuk Kristóftól, hiszen a személyiségével olyan légkört teremtet, hogy nemcsak hogy feszengés nem volt részünkről, de végig nevettünk és önmagunkat adhattuk. Köszönjük az élményt.
Kelenföld OC
Kelenföld OC
2022-05-04
Hitelesített
Kristóf professzionális, kedves, figyel a részletekre. Csak ajánlani tudom!
Balázs Lénárt
Balázs Lénárt
2022-02-28
Hitelesített
Üzleti portréfotózásra hívtuk Kristófot, hogy weboldalunkra készítsen fotókat. A fotózás előtt megtekintette és felmérte a terepet, hogy később gördülékenyebben menjen a folyamat. Ez így is lett, felállította a saját irodánkban a stúdiót. Kristóf hozzáállása professzionális volt, instrukciókat adott a ruhaviselettel és pózolással kapcsolatosan, jó légkört teremtett, mindenki feloldódott. Nagyon jó nyers fotókat készített, de a kidolgozott fotók lenyűgözőek voltak. Köszönjük szépen.
Péter Hegedűs
Péter Hegedűs
2022-01-24
Hitelesített
Profin előkészített és lebonyolított fotózásunk volt. Rendkívül jó és kreatív ötletei vannak Kristófnak, a stúdió foglalásban is segítőkész volt. Rendkívül jól instruálja a modelleket is. Üzleti, termék és portfólió fotózásra nagyon ajánlom!
Bence Janka
Bence Janka
2021-11-13
Hitelesített
Esküvői videónkat hihetetlen műgonddal, profi módon készitette el. Az első pillanattól, már a készülődést megelőzően jelen volt és egész este filmezett, minden pillanatot elkapott. Az elkészült anyag nem csak a felhasznált technika miatt lett jó, (a drónfelvételekért külön köszönet) hanem hogy Kristóf nagyon jól látta, mit, milyen szögből, hol érdemes felvenni, majd a nyersanyagból nagyon jól összevágva, tökéletes zenei aláfestéssel késziti el a végső változatot. A svenkelés, hogy hol statikus, hol lassú, vagy hol, a gyors mozgásokat követő a felvétel és ezek kombinálása tökéletesen visszaadta a pillanatokat és azok hangulatát. Az elhangzó zenék beillesztése szintén telitalálat, nemcsak hangulatukban, hanem tartalmukat, tempójukat tekintve is tökéletesen illeszkednek az éppen látható képekhez. Elképesztő munka van mögötte. Film minőségben örökitette meg az esküvőnket. Köszönjük!
Petra Orbán
Petra Orbán
2021-11-09
Hitelesített
Nagyon élveztük a közös munkát Kristóffal, gördülékenyen, jó hangulatban telt a fotózás. Csodálatos képek készültek.
Ötödik Évszak Kft.
Ötödik Évszak Kft.
2021-11-02
Hitelesített
Télikertjeink, teraszbeépítési megoldásaink fotózásával bíztuk meg Kristófot. A végeredménnyel maximálisan elégedettek vagyunk, hiszen nemcsak a szerkezetek fotózására fordított minden apró részletre kiterjedő figyelmet, de hangulatképei segítségével kitűnően megragadta azokra a kérdésekre adandó választ is, hogy mik az előnyei egy-egy télikertnek és mi mindenre lehet azokat használni. Az egyeztetés is gördülékenyen, gyorsan zajlott, igényeinket maximálisan megismerte és azok szellemében járt el. Legközelebb is örömmel fogjuk Őt választani.
Annegret Munitzk
Annegret Munitzk
2021-09-02
Hitelesített
We appreciated the professional preparation and execution of the photo sessions. Kristóf was very flexible in accommodating our requests and ideas. We liked his direct and personal way of working with all our colleagues during the group and profile photo sessions. Last but not least, we received a great selection of photos to choose from.
Reni Mészáros
Reni Mészáros
2021-08-20
Hitelesített
Csodás esküvői videót kaptunk, felülmúlta az elképzelésünket! Csak ajánlani tudjuk Kristófot, szívvel-lélekkel és maximális profizmussal volt jelen életünk legszebb napján! :) A kisfilmünk nagyon meghatóra és egyben viccesre sikerült, tökéletesen passzoló zenékkel, abszolút visszaadta az esküvő hangulatát. Köszönünk mindent, és örülünk, hogy Téged választottunk! :) R&B

Esküvői kreatív fotózás, videózás RÁTOK szabva

Mint az esküvői ruha, úgy a videós és fotós csomag is lehet teljesen rátok szabva. Ha kisebb esküvőt tartotok egy szertartással, vagy egy óriási bulival fűszerezett nagy lakodalmat, a filmetek és a kreatív fotóitok lehetnek rátok szabva. Maximálisan szem előtt tartom az igényeiteket, és rugalmasan állok rendelkezésetekre a nap folyamán. Akár plusz elemeket, vagy ötleteket emelnétek az esküvői videótokba, akár más napokon tartanátok egyes elemeit, számíthattok a segítségemre. Az esküvői videótok és a kreatív fotózásotok Rólatok szól, és ez a legfontosabb.

Ha nem az esküvőtök napjára terveztétek, kreatív fotózásban is tudok segíteni. Kitaláljuk, melyik lenne az a helyszín, ami a legjobban passzol hozzátok, és a legotthonosabban mozogtok benne, hogy igazán önmagatok lehessetek! Videó esetén egy rövidebb “Love story” is készíthető.

Nézzétek meg milyen egy hibrid megoldás a szertartás videózásából és a kreatív fotózásból.

Jegyes fotózás Budapesten a Várkert Bazárban

Heni és Csabi az esküvőjük és a kreatív fotózásukra kértek fel, azonban a kreatívot folyamatosan el kellett halasztanunk a változékony április miatt, végül úgy döntöttünk egy tavaszi sétával pótoljuk a csodás Várkert Bazárban.

Szerencsére szép fotóhelyszínekből akadt bőven, így ki tudtuk használni a rendelkezésre álló időt. A fotózás kb. 3 óra volt, és megvártuk a sötétedést is, hiszen pompás kilátás nyílik a fényárban úszó belvárosra is.

Petra és Máté kreatív fotózása

Petra és Máté az esküvőjük fotózására kértek fel, és mivel a kreatív fotózás nem az esküvő napján történt, lehetőségünk volt kihasználni a csodálatos őszi fényeket és színeket a Gödöllői Királyi Kastély parkjában. Amikor van lehetőség arra, hogy szabadon válasszuk meg a fotózás idejét, érdemes élni vele, mert különleges képek születhetnek. Ha szeretnétek hasonló sorozatot, keressetek bizalommal.

Minden pár és minden esküvő más, ezért az ajánlatokat egyedien a Ti eseményetekre szabva adom. Kiindulásképpen azonban a az alábbi három táblázatban összefoglaltam mik szoktak lenni a leggyakoribb megrendelések esküvői videók esetén. Ha valamelyiket bővíteni, szűkíteni szeretnétek, természetesen lehetséges, ezek csak a kiindulási alapot adják. A többi rajtatok múlik.

Az árak csktájékoztató jellegűek. Pontos ajánlatért, valamint a fotózás ajánlatokért keress bátran!

SZERTARTÁS

89.000 HUF-tól
  • A készülődés és 1 szertartás felvétele egészben és vágóképek készítése
  • Kreatív love story session
  • 3-4 perces összevágott videó

HOZZUK KI A MAXIMUMOT!

270.000 HUF-tól
  • A készülődéstől hajnal 1:30-ig végigkísérem a napotok legjobb pillanatait
  • Kreatív love story session
  • Drónfelvételek
  • 8-15 perces összevágott film
  • Szertartások és táncok rögzítése egyben
  • Nyers felvételek átadása
  • Rövidebb vagy hosszabb vágatok készítése
Üres fül. Tartalom hozzáadásához szerkeszd az oldalt.

Éljük át együtt a pillanatot!

Az esküvői videótok egy életszakasz emléke, fontos a választásotok. Amennyiben tetszik a videók stílusa, árajánlatért és további esküvői videó referenciákért keressetek bizalommal! Szolgáltatásaim főként Győr és Budapest vonzáskörzetében elérhetőek. Addig is nyugodt és kellemes készülődést kívánok a Nagy Napotokhoz.

Árajánlatot és további referenciákat kérek