Nagy Napotok legszebb, legmeghatóbb és legviccesebb pillanatai egy filmben, amit még évekkel később is örömmel néztek vissza. Ez a célom az esküvői videó elkészítésében, és ez az, amit szem előtt tartok minden felvételnél. Szeretem az őszinte pillanatokat, és stílusomat is a dokumentarista szemlélet határozza meg, így maximális figyelemmel kísérlek Titeket végig a készülődéstől a buli javáig, hogy elkaphassam a legjobb pillanatokat.

Így készítem az esküvői videótokat

Az esküvőtök napjáig is már sok minden történik. Leegyeztetjük az ötleteinket a videóra, szerződünk, átbeszéljük a nap menetét, így én már teljesen felkészülten érkezem, csak rátok figyelve. A Nagy Napotok alatt drónnal, Sony kamerákkal, mikrofonokkal dolgozom a profi és megbízható eredményért, többnyire a háttérből, hogy elkaphassam a legjobb pillanatokat, és senkit se feszélyezzek a szórakozásban. Az eredmény így egy bensőséges hangulatú videó, ami egy örök élmény marad.

Az esküvői videó csomag

A tapasztalatom az, hogy a legjobban élvezhető videók amik 10-15 perc körüliek. Ezekben a legtöbb pillanat helyet kaphat, nem összecsapott, és pont meg tud benne lenni az a lendület és változatosság, ami a nézőt a videó előtt tartja. Nálam az alap árajánlat tartalmazni fogja az egész napos jelenlétet utazással és minden technikával együtt, egy 10-15 perces videót a nap legjobb pillanataiból, és a szertartásokat, táncokat teljes egészében. Természetesen kisebb esküvők videózásában is tudok segíteni, ha kevesebb szertartás lesz, és rövidebb jelenlétre van szükségetek. Az esküvőtök Rólatok szól, így rugalmasan állok minden ötletetekhez, hogy együtt kitaláljuk a legjobb megoldásokat akár egy egész napos esemény lenne, vagy csupán az egyik szertartás.

Mások mondták

Esküvői kreatív fotózás, videózás RÁTOK szabva

Mint az esküvői ruha, úgy a videós és fotós csomag is lehet teljesen rátok szabva. Ha kisebb esküvőt tartotok egy szertartással, vagy egy óriási bulival fűszerezett nagy lakodalmat, a filmetek és a kreatív fotóitok lehetnek rátok szabva. Maximálisan szem előtt tartom az igényeiteket, és rugalmasan állok rendelkezésetekre a nap folyamán. Akár plusz elemeket, vagy ötleteket emelnétek az esküvői videótokba, akár más napokon tartanátok egyes elemeit, számíthattok a segítségemre. Az esküvői videótok és a kreatív fotózásotok Rólatok szól, és ez a legfontosabb.

Ha nem az esküvőtök napjára terveztétek, kreatív fotózásban is tudok segíteni. Kitaláljuk, melyik lenne az a helyszín, ami a legjobban passzol hozzátok, és a legotthonosabban mozogtok benne, hogy igazán önmagatok lehessetek! Videó esetén egy rövidebb “Love story” is készíthető.

Nézzétek meg milyen egy hibrid megoldás a szertartás videózásából és a kreatív fotózásból.

Minden pár és minden esküvő más, ezért az ajánlatokat egyedien a Ti eseményetekre szabva adom. Kiindulásképpen azonban a az alábbi három táblázatban összefoglaltam mik szoktak lenni a leggyakoribb megrendelések esküvői videók esetén. Ha valamelyiket bővíteni, szűkíteni szeretnétek, természetesen lehetséges, ezek csak a kiindulási alapot adják. A többi rajtatok múlik.

SZERTARTÁS

  • A készülődés és 1 szertartás felvétele egészben és vágóképek készítése
  • Kreatív love story session
  • 3-4 perces összevágott videó

HOZZUK KI A MAXIMUMOT!

  • A készülődéstől hajnal 1:30-ig végigkísérem a napotok legjobb pillanatait
  • Kreatív love story session
  • Drónfelvételek
  • 8-15 perces összevágott film
  • Szertartások és táncok rögzítése egyben
  • Nyers felvételek átadása
Üres fül. Tartalom hozzáadásához szerkeszd az oldalt.

Éljük át együtt a pillanatot!

Az esküvői videótok egy életszakasz emléke, fontos a választásotok. Amennyiben tetszik a videók stílusa, árajánlatért és további esküvői videó referenciákért keressetek bizalommal! Szolgáltatásaim főként Győr és Budapest vonzáskörzetében elérhetőek. Addig is nyugodt és kellemes készülődést kívánok a Nagy Napotokhoz.

Árajánlatot és további referenciákat kérek