Munkafolyamatok bemutatása, toborzás támogatása

Megbízóm a Morgan Advanced Materials magyarországi leányvállalata egyedi ipari elektromos széntermékeket előállításával foglalkozik: szénkeféket, kefetartókat gyártanak, melyek megtalálhatóak a szélerőművek és repülők motorjain át a kézi szerszámok motorjáig, ezeken kívül pedig áramszedő berendezéseket a Hong Kongtól New York-ig található metrókra, villamosokra és vonatokra.

Célunk az volt, hogy kialakítsunk egy vizuális kép és videótárat, ahol bemutatjuk a munkafolyamatokat, az embereket, a gyártást, hogy mindezt felhasználhassák a toborzáshoz köthető kommunikációban, üzleti prezentációban és belső anyagokban egyaránt. Így stock fotók helyett a kommunikációjukban saját embereiket, gépeiket és pillanataikat tudják megmutatni, ezáltal egy hiteles képet mutatva a vállalatról. A képi- és videótartalmakat a Conceptz ügynökségünkön belül készítettük.

Általános cégbemutató videó

A fotózás és képadatbázis mellett szerették volna, ha egy általános bemutató videót is készítenénk, ahol a főbb üzenetek mellett a gyakorlatban is láthatóak lennének a munkafolyamatok, érezhető a cég hangulata. Az egyeztetések, interjúk után elkészítettük a storyboardot, valamint a narrációt, ami alapján pedig elkészítettük a snittlistát, majd a felvételeket.

Az egy napos forgatás alatt rengeteg vágóképet készítettünk, amiket nemcsak ehhez a bemutatkozó videóhoz használunk fel, hanem lehetőség szerint további kisvideókban is felhasználhat a cég a közösségi média kommunikációjában akár egy-egy munkaterület bemutatásához, alternatív vágatok elkészítéséhez, így adva egy hosszútávú videóellátást a vállalati kommunikációhoz. 1 nap forgatással akár 3-6 hónapos videótartalmak – ebben lehetek a segítségedre!

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Céges fotózást, projektfotózást, vagy employer branding fotózást tervezel? Keress bátran egyedi fotózás és videózás ajánlatodért!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com