Visszatalálni Önmagunkhoz - Tánc a testi, lelki, szellemi összhangért

Megmutatni a szabad táncot, test, lélek és szellem összekapcsolódását egy vezetett, meditatív, szabad mozgás formájában, ami segít figyelni testünk jelzéseire, az érzéseinkre. 

Ez volt a célunk Tündével a Vénusz Tánc megálmodójával, akinek induló csoportjai és oldala kapcsán készítettük a fotósorozatot. 

A célok egyeztetése után végül úgy határoztunk, hogy egy különleges fotózási technikát alkalmazunk, ahol a mozgást folyamatában mutatjuk meg a képeken, így mint a lélek kivetülését is tudjuk vizualizálni a művészibb képeken. A táncforma az 5 elemre és a csakrákra épül, így különbőző színekkel mutattuk be a mozgások és érzések különbözőségét.

 Ezeken túl még két további sorozatban semleges háttér előtt fotóztuk a mozgást, és igyekeztünk visszaadni a felszabadító érzést, amit a tánc kihoz belőlünk. A fotózás mellett egy videót is készítettünk, ahol Tünde bemutatja a filozófiát, és a szemléletet a tánc mögött, így nagyobb betekintést nyerhetnek az érdeklődők a meditatív szabad tánc világába.

A fotókat stúdióban készítettük, az elmosódás és az elmosódott alakok nem a Photoshop szüleményei, hanem a hosszú záridőnek és a megvilágításnak köszönhetően jöttek létre.

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Mutasd be projekted, és indítsd el vállalkozásod egyedi képekkel és videókkal! Ajánlatért keress bizalommal!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com