Egy nap forgatás, hosszútávú lehetőségek

A Vincotech Magyarország azzal fordult hozzánk a Conceptz ügynökségnél, hogy készítsünk egy videót nekik, ami segít bemutatni telephelyüket, az irodákat, a gyártósort, a tervezést.

Az eredeti videó egy belső projekthez készült, hogy egy workshop alkalmával bemutathassák külföldi partnereiknek a telephelyet, mivel nem tudtak utazni a koronavírus-járvány miatt. Az itt bemutatott anyag egy kivonata a megvalósult 15 perces videónak, ebben a formátumban nem került nyilvánosságra.

Egy napos forgatás keretében jártuk végig a telephelyet, szerencsére jó időnk volt, és minden rendelkezésünkre állt, hogy a felvételeket elkészítsük. A forgatott nyersanyagok hatalmas mennyiségének köszönhetően több helyen is felhasználhatóak később, akár egy cégbemutató videót szeretnének készíteni, vagy egy employer branding kampányt, esetleg más hirdetéseket.

Kapcsolat

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Mutasd meg céged, terméked, szolgáltatásod! Fotós és videós csomagommal hosszútávú kommunikációs megoldást biztosítasz cégednek! Egyedi ajánlatért keress bizalommal! 

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com