Stock fotózás - felkészülve a közösségi médiára

A közösségi média aktivitás hatalmas mennyiségű tartalmat kíván, ami remek lehetőség a cégeknek megmutatni magukat, munkájukat, értékeiket, elkötelezni munkavállalóikat vagy éppen új kollégákat és lehetőségeket elérni. Mindez rengeteg fényképet és videós tartalmat kíván. A Webshippy projektjénél az volt a célunk, hogy megmutassuk a céget, és elegendő muníciót szolgáltassunk a közösségi média kommunikációhoz.

A Webshippy az egyik leginnovatívabb kiszervezett logisztikai szolgáltatást nyújtja a webáruházak üzemeltetőinek. Óriási raktárában robotok segítik a  csomagolás és szállítás munkáit, így témában bővelkedett a raktáruk, ahol a cél a munkafolyamatok, a modernitás és nagyság megmutatása volt. Megmutatni a cég mindennapjait.

A fényképek elsősorban a cég közösségi média kommunikációját segítik, hogy betekintést nyújtsanak a logisztikai központ mindennapjaiba. Emellett az egyes folyamatok ábrázolásai üzleti kiadványokban és prezentációkban is támogatják a cég kommunikációját.

Lehetőség a kreativitásra

Projektjeimnél fontosnak tartom a tervezettséget, hogy tudjuk mikor mit és milyen üzeneteknek és kommunikációs céloknak megfelelően készítünk el egy-egy képet. Ebben a tervezettségben viszont fontos, hogy hagyjunk teret a kretivitásnak és a random ötleteknek, hiszen akár olyan érdekes dolgok is kisülhetnek belőle, mint a mellékelt videó. Bár nem volt célja a fotózásnak a stop motion videó elkészítése, a megrendelő nyitottsága teret és időt hagyott arra, hogy megvalósíthassuk a helyszínen kipattanó ötleteket.

Amit a céges fotózásról tudni érdemes

Akár a közösségi médiában való folyamatos jelenléthez, akár hivatalos kommunikációs anyagokhoz van szükség képekre, a céges fotózás remek alkalmat ad, hogy bemutassuk a cég kultúráját, értékeit, és olyan speciális fotókat készítsünk amik a céges üzeneteket támogatják. 

Az egy napos fotózás tartalmazhat portréképeket, drónfotókat, és természetesen szituációs fotókat is a cég mindennapjaiból.

A fotózás előtt akár közösen egy tervet készítünk, átbeszéljük a készülő képek céljait, felhasználását. Egy helyszínbejárás után ezek alapján megtervezzük az elkészülő képeket, a kommunikációs célokat és ötleteket figyelembe véve. Ezt követően pedig egy vagy több hatékony nap alatt elkészítjük a képeket, felvételeket.

Többet a céges fotózásról, videózásról
Kapcsolat

Valósítsuk meg a projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Ha megmutatnád projekted, telephelyed, esetleg felkészülnél pár közösségi média kampányra profi stock fotókkal, videókkal, keress bizalommal!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com