Vezetői üzleti portréfotózás stúdiókitelepüléssel

A GE Power veresegyházi üzemének célja az volt, hogy egységes képek készüljenek a vezetőségről egy sima, világos háttér előtt, valamint hogy az új recepció fényeit és tereit kihasználva olyan imázs jellegű portrék is készüljenek, amiket felhasználhatnak az egyes vezetőkhöz tartozó külső és belső kommunikációs felületeken, és a sajtóban.

A fotózás során összesen 43 vezetőt fotóztam le kettő kitelepített stúdióval, melyek közül az egyikben -egy tárgyalóban felállított stúdióban – fotóztuk az egyszínű hátteres headshot képeket, a másikkal pedig egy mozgó stúdióként jártuk a recepció állomásait. Fejenként 30 percet töltöttek az alanyok a kamera előtt, így a napi munkájukat szinte egyáltalán nem akadályozta a fotózás. A projekt során segítségemre volt Barna Enikő segédfotós, retusőr, és Székely Viktória sminkes.

Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás, céges portréfotózás, csoportos portréfotózás

Valósítsuk meg projekted, örökítsuk meg a pillanatod!

Vezetői portréfotózáshoz, üzleti portréfotózáshoz keress bizalommal, és kérd egyedi ajánlatod.

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com