Saját képadatbázis kiépítése - fotózás több kommunikációs célra

Egy új weboldal fejlesztése, közösségi média kommunikáció, kampányok, employer branding, ezek mind olyan projektek lehetnek, ahol szükség lehet saját, a céget, a munkakörülményeket, az embereket hitelesen bemutató képekre, amiket a stock oldalakról nem lehet letölteni, vagy egyszerűen egy cég nem engedheti meg imázs szempontjából, hogy személytelen, idegen képeket használjon egy téma bemutatására.

Ilyen képek elkészítésére kért fel az Antra ID és az Auware Engineering, ahol fejlesztés és gyártás kéz a kézben jár, hogy kiszolgálják nemzetközi ügyfeleiket. 

A fotózás alatt két délelőttöt töltöttem a cégnél, ahol összesen kb. 200 kép készült különböző témákban és elrendezésekben, hogy azok felhasználhatóak legyenek a weboldalon, ajánlatokban, kommunikációs kampányokban. A fotók között készültek portrék, tevékenységet bemutató képek, szituációk, valamint speciális témaköröket illusztráló képek is.

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Céges fotózáson gondolkozol? Egyedi fotókkal felejtsd el a stock oldalakat, és alakítsd ki hiteles fotóadatbázisod, hogy minden témához legyen egy jó képed! Kérd egyedi ajánlatod!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com