Kálmán Kristóf


Közel 10 éve foglalkozom vizuális kommunikációval. A pszichológia elvégzése után tanulmányaimat Dániában marketinggel folytattam, majd itthon végig multinacionális környezetben a világ több pontján volt lehetőségem megismerni a marketing és kommunikáció különböző területeit az Egyesült Államoktól Indiáig. Így kerültem közelebb a videózás és fotózás világához is. Amikor 2019-ben eljöttem az NNG-től, csatlakoztam volt kollégámhoz Putz Patrikhoz, akivel most is a Conceptz ügynökségen belül dolgozunk marketing koncepciókon és márkaépítési projekteken. A fotózás és videózás egyre fontosabb részét képezte szabadidőmnek és munkámnak is, ezért időközben elvégeztem a fotográfus képzést is, hogy hivatalosan is a szenvedélyemmel foglalkozhassak.

Kedvenc témáim az ipari és céges környezetek, ahol mindig új technológiákat ismerhetek meg, illetve embereket, akik új szempontokkal és történetekkel gazdagítanak. A legjobban azt élvezem, amikor sikerül egy témát történetté formálni és úgy átadni, hogy az hatékonyan szolgálja egy cég vagy család mindennapjait.  Legyen az egy családi fotózás, vagy egy óriási beruházás ahol dolgozom, igyekszem mindig a legjobbat nyújtani, ami nemcsak a képek és videók minőségét jelenti, hanem gondolva azok felhasználhatóságára is, hogy a cégeket hatékonyabbá tegyem.

További információért, marketing szolgáltatásokért és videós referenciákért látogass el az alábbi oldalra: https://conceptz.hu/

Érdekességek rólam (linkek):

2016 – ARC plakátkiállítás győztes

2013 – Részt vehettem a Nobel-békedíj átadásán 

 

LinkedIn

Instagram

Facebook

Akik már megbíztak bennem

Kapcsolat

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Árajánlatért keress bizalommal az alábbi elérhetőségeken!

+36307742876Email