Egységes céges portréképek

Egységes megjelenés cégen kívül és belül. Ez volt a KUKA Hungária Kft. célja a portréfotózással, ahol két csapatukat, 32 kollégát fotóztam le mobil fotóstúdiómban. A fotózás a cég egyik meeting szobájában volt, ahol berendeztem a stúdiót. A kollégák kb. 10 percet töltöttek a kamera előtt, hogy valóban fellazulhassanak, és a képekről azonnali visszajelzést kaptak egy kontroll monitoron keresztül, így tudtuk tökéletesíteni a beállításokat.

A céges portréfotózás során lehetőség van sminkes és fodrász segítségét is igénybe venni, valamint időtől függően akár több beállítást és ruhát is kipróbálhatunk, azonban a legfontosabb a célok meghatározása, hiszen más képek készülnek ha a belső kommunikációs csatornákra készülnek a képek, mintha azokat a sajtóban, konferenciákon, vagy értékesítés során használnánk fel. A fotózás kivitelezésén túl a képek felhasználhatóságának tervezésében is tudok segíteni. Egységes portréfotózásért keress bizalommal egyedi ajánlatért!

Üzleti portréfotózás Budapest, üzleti portréfotózás Győr, üzleti portré, céges portréfotózás, céges portréfotózás Budapest, céges portré fotó, céges portré fotó készítése, önéletrajz fotózás, céges portréfotózás, csoportos portréfotózás

Alakítsunk ki egységes és hiteles megjelenést cégednek!

Egységes céges portréfotózáshoz keress bizalommal, mobil fotóstúdiómmal a fotózás időhatékony, mégis élményszerű lesz kollégáidnak, akik magabiztosabban képviselhetik vállalkozásod online megjelenéseikben! Keress egyedi ajánlatodért!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com