Mitől különleges az ipari fotózás / videózás?

A fotózásokban és videózásokban azt élvezem a legjobban, hogy eljuthatok különleges helyekre, és bemutathatom őket a nagyvilágnak. Ipari fotózások és videózások alkalmával volt lehetőségem autóipari tesztpályákon forgatni Svédországban és az Egyesült Államokban, felépített művárosokban tesztelni a legújabb autóipari technológiákat, és betekinteni hatalmas beruházások építkezéseibe, mint a MOL új poliol üzemének építkezése, vagy mint most a legújabb projektemnél a JYSK új kereskedelmi központjának építésének fotózásánál. 

Az alábbiakban megtalálsz három projektet, két fotós és egy videós esetet, ami megvilágítja a céges fotózások és videózások előnyeit, méreteit.

Akik már megbíztak bennem

JYSK kereskedelmi központ építkezés

Megbízóm a Prangl Gmbh. professzionális darurendszereivel támogatja a több mint 20 focipályányi területen épülő központot. Gigászi méretei teszik a projektet különlegessé. A raktárrendszer 40 méter magas, a daruk 70 méter magasak, a beruházás 200 millió euróból valósul meg. Feladatom a munkafolyamat megörökítése volt, fókuszálva a munkagépekre, hogy azokat a cég weboldalán és sajtóközleményekben felhasználhassák. A projektről bővebben itt olvashattok: https://www.prangl.com/projects/warehouse

céges videók készítése

Egy nap forgatás, hosszútávú lehetőségek

A céges marketing videók forgatásánál elsődleges szempont a hatékonyság mind időben, mind az elkészült videók értelmében. A Vincotech Magyarországnál egy egész napnyi forgatás és vágóképezés után nagyon sokfajta videóhoz, kampányhoz fel tudtuk használni a felvételeket. Sőt, kiegészítve interjúkkal, egészen más más célú és hangulatú videókat készíthetünk a cég üzleti érdekeinek megfelelően. Lehetőség, rugalmasság, és hatékonyság jellemzi ezeket a projektjeinket a HR videóktól az új termékek bemutatásáig és promótálásáig.

Short headline

Short headline

Short headline

Stock fotózás, weboldal fotózás

Hiteles megjelenés a weben

A Synermont, mint induló vállalkozás azzal keresett meg, hogy szeretnék hitelesebben bemutatni magukat új weboldalukon, és a megvásárolt stock fotók helyett szeretnék, ha a saját gépeik, a saját embereik szerepelnének az illusztrációkon, ezzel nagyobb megbízhatóságot adva a cégnek, és hitelt építve a potenciális vevők felé. A fotózás alkalmával készültek képek és videók a telephelyről, az ott folyó munkákról, folyamatokról és termékekről.

Tagline

Valósítsuk meg a projekted, örökítsük meg a pillanatod!

Kérj ajánlatot céged és kollégáid fotózására, vagy terméked, szolgáltatásod videózására, és alakítsd hatékonyabban marketing folyamataidat!

+36307742876kristofkalmanphoto@gmail.com