Dolgozz céges fotós projekteken, és építsd vállalati fotós karriered! Marketing mentorálás alatt segítek elindulni fotós vállalkozásod építésében!

Témák amikben fotós marketing mentorként számíthatsz rám

Márkaépítés - Alapozás

Célcsoportod meghatározása, termékeid, szolgáltatásaid meghatározása, vállalkozásod működésének kialakítása, a miérted és a hangod megtalálása. Ebben tudok segíteni, hogy megtaláld mi az, amiben különleges, vagy jobb tudsz lenni a piacon. Gyakorlati feladatokkal és példákkal kialakítjuk arculatod.

Kommunikációs mixed elkészítése

Hogyan juss be egy céghez? Hol hirdess? Érdemes neked hirdetned egyáltalán? Vagy TikTok-ozni? Honnan lesznek / lehetnek ügyfeleid? Ezen kérdések megválaszolásában tudlak támogatni és elindítani egy működőképes kommunikációs úton.

Vállalati háttérinformációk

Ki fogja eldönteni egy cégnél, hogy Veled fognak dolgozni? Ki talál meg, ki hozza a döntést, és kiket kell meggyőzni? 

Milyen projektátfutási idővel számolhatsz és milyen fizetési ütemezésekkel?  

Segítek bejutni a cégekhez célzott stratégiával.

Ajánlatadás, árazás - tippek

Az ajánlat nem lehet egy összeg egy emailben. De akkor mégis mi legyen benne és mi ne? Mik a kötelező elemek és mik azok amik további megrendeléseket hozhatnak? Készítsük el a Te nyerő ajánlatod! Ne aggódj, olyan mindig lesz, aki olcsóbban megcsinálja. Segítek, hogy hogyan tudod beárazni a munkád, hogy meg is élhess a fotózásból.

Gyakorlati anyagok és tippek a kommunikáció fenntartásához

Mit csinálj ha jött egy megrendelés a fotózás előtt, alatt és után, hogy később ez a védjegyeddé, és a minőséged zálogává váljon, hogy a fotósok nagyrésze mégse tudja úgy elvégezni a munkád ahogy te csinálod?  Lehet, hogy tudok adni pár hasznos tippet!

Mit várhatsz tőlem a fotós marketing montorálás alatt?

Maximális korrektséget. Az első alkalmunk előtt telefonon átbeszéljük az elvárásaidat, az együttműködésünk menetét és feltételeit. Ezt követően pedig hetente, vagy kéthetente találkozunk online, vagy lehetőséghez mérten akár személyesen is, és a céljaid / fejlődési terved alapján haladunk a témákkal, konkrét feladatokon át, amiknek az eredményét a saját vállalkozásodon keresztül tudjuk értékelni. Gyakorlati anyagokkal segítem fejlődésed a céges megrendelésekig.

Vállalati marketingesből fotós karrier

Több, mint 10 éve foglalkozom vizuális kommunikációval. A pszichológia elvégzése után tanulmányaimat Dániában marketinggel folytattam, majd itthon végig multinacionális környezetben a világ több pontján volt lehetőségem megismerni a marketing és kommunikáció különböző területeit az Egyesült Államoktól Indiáig. Így kerültem közelebb a videózás és fotózás világához is. Amikor 2019-ben eljöttem az NNG-től, csatlakoztam volt kollégámhoz Putz Patrikhoz, akivel most is a Conceptz ügynökségen belül dolgozunk marketing koncepciókon és márkaépítési projekteken. A fotózás és videózás egyre fontosabb részét képezte szabadidőmnek és munkámnak is, ezért időközben elvégeztem a fotográfus képzést is, hogy hivatalosan is a szenvedélyemmel foglalkozhassak.

Ennek már 4 éve, ami alatt változatos utat jártam be fotósként a saját márkámat és egy fejlődő vállalkozást építve.

Ismerj meg jobban!

A cégeknek való munkákban azt szeretem a legjobban, hogy változatos, és mindig tanulok valamit. Eljuthattam külföldi gyárakba, gigaépítkezésekre, innovatív tesztpályákra, és bepillanthattam piacvezető cégek működésébe. Elképesztően változatos iparágakat és technológiákat ismerhettem meg fotósként, és ez az, ami miatt érdemes Neked is belevágnod a céges munkákba, és megismerned a vállalati fotózás világát.

Ez viszont nem egyszerű, és megkerülhetetlen, hogy magadról, mint fotósról se egyénként, hanem cégként gondolkozz, aminek elengedhetetlen eleme a márkaépítés, a kommunikációd, az ajánlati stratégiád, és akár a helyszíni megjelenésed és a munka kivitelezése, hogy elégedett ügyfeleid legyenek. De hogyan is működnek a cégek? Hogyan lehet bekerülni hozzájuk? Kik a döntéshozók egy ajánlatnál? Hol érdemes hirdetned? Mentorként ebben tudok segíteni. 

Tudom támogatni fejlődésed ha:

  • Most kezded, vagy már elkezdtél dolgozni vállalkozásodon;
  • Eddig más területen fotóztál és szeretnél a vállalati irányba elmozdulni;
  • Szeretsz tanulni és együtt gondolkozni
  • Nyitott vagy mások meglátásaira
  • Elakadásod van a marketingben és szeretnél továbblépni.

Építsük együtt vállalati fotós karriered!

Ha úgy érzed segítségre van szükséged fotós vállalkozásod fejlesztéséhez, elakadtál a marketingben, keress bizalommal marketing mentorálásért.

Tedd meg az első lépést és vegyük fel a kapcsolatot!