Tedd különlegessé online megjelenésed professzionális légi felvételekkel, drónfotókkal, drónvideókkal!

Építsd márkádat, mutasd be céged, telephelyed a levegőből! Ma már nem luxus, hanem elvárás az egyedi perspektíva, bízd olyanra, akinek ez a szenvedélye!

Tűnj ki a tömegből egyedülálló légi felvételekkel!

Egyre gyakrabban merül fel az igény a professzionális drónfelvételek készítése, drónvideózásra és drónfotózásra, mivel az online megjelenésben, a márka megjelenésében egy különleges képet adhat. A légi perspektíva megmutathatja egy gyári telephely, vagy építkezés igazi mértékeit, javíthatja egy ingatlan vagy telek eladási esélyeit, de érdekes képek születhetnek egy embertömegről és az árnyékaikról. Rengeteg kreatív lehetőséget adva cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt, hogy építsék márkájukat, és emeljék annak értékét. A jól elkészített drónfelvételek segíthetik egy cég kommunikációját, új ügyfelek szerzését, vagy egészen egyszerűen, hogy odataláljanak egy ipartelepen a jó bejárathoz. Ezeken kívül céges események, újítások bemutatására is kiváló eszköz. Privát felhasználásra pedig a cégedről készült drónfotók kiváló dekorációs elemek is lehetnek irodádban, amivel lenyűgözheted látogatóid.

Mi is a drónfotózás, drónvideózás?

A drónfotózás, drónvideózás nem más, mint a drónra erősített kamerával történő fotózás, videózás. Itt azonban igazán más értelmet nyer a három dimenzióban való mozgás, mivel rengeteg új perspektíva ismerhető meg vele, amivel ritkán találkozunk két lábbal a földön járva. A technikai hátteret tekintve lehetőségünk van 4K lassított felvételek, timelapse, hyperlapse felvételek készítésére, így igazán széles a kreatív paletta. Ez egy új technikát és látásmódot is igényel a készítőtől. A kompozíciók és szögek, távolságok megtalálása az, ami különlegessé teszi a képeket, vagy videófelvételeket, és igazából aminek az eredménye jelenti a fő különbséget a professzionális és az amatőr felvételek között. Ez az, amivel kitűnhetsz a tömegből, és ezért fektetek rengeteg energiát ezekbe a projektekbe magamat folyamatosan képezve, hogy igazán különleges drónfelvételeket készíthessek Neked, és cégednek!

Miről érdemes drónfelvételeket készíteni?

Legyen szó akár fotóról, akár videóról, fontos, hogy behatároljuk a felhasználás céljait, célközönségeit, és a publikálási felületet, így adva igazi jelentőséget a képnek, vagy videófelvételnek. A leggyakoribb felhasználási területek:

  • Építkezés folyamatának megörökítése
  • Ipari területek bemutatása
  • Ingatlanok és telkek bemutatása eladáshoz, bérbe adáshoz képek és videófelvételek készítése
  • Hotelek, szállodák, vendégházak imázsvideóinak elkészítése
  • Céges események megörökítése
  • Céges esettanulmányokhoz kiegészítőfelvételek, cégbemutató videók készítése
  • Dekoráció, egyedi képek készítése nagy felbontásban irodák és otthonok dekorálására leginkább vászon vagy alumínium képek formájában
  • Esküvők és más családi események megörökítése
  • Reklámfilmek készítéséhez kiegészítő felvételek készítése

Nézd meg referenciáimat, és akár dekorációhoz, akár a következő imázsfilmed elkészítéséhez keresnél megbízható, marketinges háttérrel rendelkező drónpilótát, számíthatsz rám!

Portfólió megtekintése

Akik már megbíztak bennem

További üzleti szolgáltatásaim

Üzleti portréfotózás, önéletrajz fotózás

Segítek, hogy elnyerd megrendelőid bizalmát, egy új állást találj, vagy növeld értékesítő csapatod hatékonyságát. Mert egy üzleti portré kép ezekhez segíthet hozzá.

Tovább

Ipari és céges fotózás, videózás

Megörökítem az alkotás folyamatát, akár a gyártósor, robotok mellett, laboratóriumban, vagy egy építkezésen! Ezen kívül céges portréfotózásban, riportokban, esettanulmány videókban, sajtóanyagok elkészítésében számíthatsz rám.

Tovább
Kapcsolat - Ajánlatkérés

Valósítsuk meg projekted, örökítsük meg a pillanatod!

+36307742876Email